Autor Zpráva
trancemaniac
Profil *
Ahoj, kamaradovi delam stranky a chce tam mit zvuk v pozadi. Chci aby ten zvuk zahral pouze jednou, kdyz navstevnik vstoupi na stranky a chodilo to v IE, Opere a Mozille. Nejlip, aby to hralo mp3. Ja vyskousel uz nekolik zpusobu, ale vzdycky tomu neco chybelo. Predem dik
Lexter
Profil
nedělej to
Pajda
Profil *
Lexter
přesně tak, je to největší blbost co můžeš udělat!
trancemaniac
Profil *
Nj presne tohle sem cekal. Ja tady prosim o radu jak dat zvuk na pozadi a ne jestli to mam delat nebo ne. Taky jsem mu rikal, ze se to nedela a ze to spis otravuje, ale kdyz to chce tak je to jeho vec. Je to pouze nekolikavterinova upoutavka na jeho vystoupeni!
J
Profil *
upoutavka na jeho vystoupeni - to by se dalo tolerovat...
do hlavičky
<bgsound src="upoutavka.wav" loop="1">
</head>
trancemaniac
Profil *
JDiky, ale tohle jsem samozrejme zkousel. Zkousel jsem vsechny zpusoby co jsou zde na JPW. U tohoto reseni se zvuk prehraje pokazdy, kdyz kliknu na odkaz, proste po kazdym reloadu a to prave nechci. Chci jen, aby to zaznelo jednou a pak uz mel navstevnik svaty pokoj :)
trancemaniac
Profil *
A kdyz ten zvuk dam do novyho okna, a pomoci JavaScriptu mi vyskoci a hodi se do pozadi, tak vetsina prohlizecu uz mam ochanu proti temto pop-ip oknum.
J
Profil *
Chci jen, aby to zaznelo jednou a pak uz mel navstevnik svaty pokoj
Řešení velmi blbé z pohledu SEO: duplicitní hlavní stránka. Zvuk v index.html, pro návraty "Home" zřídit blabla.html se stejným obsahem jako index.html, ale bez zvuku.
DJ Miky
Profil
V PHP s pomocí session a/nebo cookies by to šlo, pokud PHP ovládáš a můžeš ho použít.
Horacy
Profil *
TRANCEMANIAC .....poslyš, určitě ti neporadím, ale naopak chtěl bych tě poprosit, abys sem pak napsal jak si to nakonec udělal. Taky bych rád na jedny stránky nahrál do pozadí zvuk nap odobném principu - tzn., aby se přehrál jen jednou. Jak to předdefinovat v PHP fakt netuším :))

Jinak nejlepší je nejspíš dělat stránky ve flashi jako Lukáš Fronk a pak s přehrávání krásně šlape jako na www.luciebila.com - snad na to taky jednou příjdu :))
Horacy
Profil *
Možná bych se zeptal ještě takhle ...... mám tak asi z 30 kratičkých úryvků písniček a chtěl bych, aby se postupně přehrávaly...no i když by se po té zřicáté měla spustit zas první. Jak to nadefinovat do hlavičky, pochopitelně všechny úryvky nespojím v jednu mp3, to by mi pak stránka najela po 20 minutách ....ví někdo ? Totiž pokud se kouknu na <bgsound src="upoutavka.wav" loop="1">
</head>, tak by bylo třeba ještě nastavit pausu mezi jednotlivými skladbami ...no jak to jen udělat
trancemaniac
Profil *
Nj hold tohle je problem. Jinak ve flashi to jde asi lehce, jenze stranky ve flashi nedelam, nebavi me to, mam radsi klasicky weby.
Jinak se podivej na stranku http://www.jakpsatweb.cz/zvuky.html a na tagy embed a object jestli by slo k nich udelat tech 30 uryvku skladeb.
trancemaniac
Profil *
Jinak se koukni jak se to udelal ja http://dj-phawek.wz.cz/ Sice to hraje po kazdym reloadu, ale navstevnik ma aspon moznost to vypnout. Na nic lepsiho jsem zatim neprisel......
tajny spion
Profil
<bgsound src="upoutavka.wav" loop="1">
Tohle jde (bylo mi vytceno) pouze v IE.

Cetl jsem ze lepsi je:
<EMBED SRC="zvuk.mp3" width="sirka" height="delka" align="zarovnani" bgcolor="barvapozadi" autostart="true/false" hidden="true/false" loop="1" name="jmeno" volume="hlasitost 1-100"></EMBED>

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: