Autor Zpráva
Funspector
Profil *
Je to legální,když na svém webu mám java hry ke stáhnutí ????
Joker
Pokud máte licenci k jejich šíření tak ano.
Funspector
Profil *
A když ne , tak mi hrozí ňákej trest ? A třeba kdybych měl odkaz na jinou stránku kde je ta hra ?
Funspector
Profil *
Třeba když maj někde hry (př: torrentreactor.net) tak mužu mít př: Worms 07 a aby se to stahovalo z toho torrentreactoru?
Joker
Funspector
A když ne , tak mi hrozí ňákej trest?
Ano. V závislosti na rozsahu, v jakém to budete provozovat:
- zablokování/zrušení webu
- náhrada způsobené škody
- trestní stíhání pro porušení autorského práva a v nejhorším případě vězení, spíš ale podmínka
Funspector
Profil *
jj a když mam odkaz na jinej web, tak taky?
Joker
A třeba kdybych měl odkaz na jinou stránku kde je ta hra?
V tom případě nejspíš jen výhrůžky zablokováním webu pokud ten obsah nebude odstraněn a případně následné splnění těch výhrůžek.

Jenom připomenu, že licence k šíření těch her se nemusí vždycky kupovat, některé hry je dovolené šířit zadarmo (případně za určitých podmínek). Chce to si přečíst licenční smlouvu, případně se zeptat autora.

Obecně se dá říct, že cizí programy a jiná díla se na stránkách vystavují jen v případě kdy vím, že autor s tím souhlasí.
Funspector
Profil *
jj moc dík
HS
Profil *
ále prd odkazy na servery 3 stran nejsou nějak postihovvatenlne napr. stranka http://mp3-ke-stazeni.cz/ odkazuje na mp3 ktere jsou ulozeny na jinem serveru a pri dotazani na hostetra tohoto webu mi bylo řečeno že neshledali žádné porušování zákona, takže záleží jak u koho, navíc pokud máš veřejnou IP tak musí provider logovat tvé přenosy a když opravdu zjistí že jsi opravdu dal tam ten odkaz ty (což si myslím že se na to každej provider vykašle, páč při těch Terabajtech co tam putuje denně se nějakej okdaz nikoho nzajímá) tak si tě floidi můžou najít. A když má srytou IP (neveřejnou) tak máš po starostech...

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0