Autor Zpráva
TomasKralik
Profil *
zajímalo by mně jak vypadá skript nebo zdroják aby se při otevírání odkazů ve stránce nevipisovaly konkrétní názvy souborů ,ale takovéto href='?page=název strany' zajímalo by mně zda se jedná o nějaká PHP chci to do svého vebu líbí se mi to....

vysvětlení: klasicky explorer zobrazuje konkrétní cesty /////soubor.přípona a uněkterých vebů se zobrazí *.phpa následůjí nějaké parametry chci vědět jak se to dělá z díky Tomáš ,,tmeduna@seznam.cz
DJ Miky
Profil
http://polopate.jakpsatweb.cz/index.php?page=trpaslik-get
http://polopate.jakpsatweb.cz/index.php?page=include3
TomasKralik
Profil *
TO JE ono co sem potřeboval z díky Tomáš www.kralikuvweb.wz.cz chci to do své galerie

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: