Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Tomáš Hanus Profil |
#1 · Zasláno: 3. 7. 2007, 08:53:29
Hodně omýlané téma
Zadání: třísloupcový layout jako je zde http://www.pixy.cz/blogg/clanky/css-3col-layout/ ale s hlavickou, levem menu, (vpravo obsah) a patickou ale vyska aby nebyla pevne zadana, nybrz automaticka. Proste aby vzdy layout vyplnoval aktivni plochu v prohlizeci (jakemkoli), v kazdem rozliseni, a aby se to nerozsypalo pri zmensovani ci zvetsovani okna, ale aby se zachoval layout. hlavicka - pevne dana - vyska 400px linka pod hlavickou - 1em leve menu - sirka 11pt vpravo - obsah paticka - 2em velikost pisma bude 12pt jsem zvedavej, jestli bude mit nekdo nejake napady, nemohu to porad vyladit, sype se to |
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
Tomáš Hanus Profil |
#2 · Zasláno: 9. 7. 2007, 08:20:07 · Upravil/a: Tomáš Hanus
mám to, po dlouhé době se mi to povedlo, funguje to ve všech prohlížečích. Nechci sem strkat řešení, kdyby o něj někdo stál, ať dá vědět.
|
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
Viki Profil * |
#3 · Zasláno: 30. 8. 2007, 23:18:04
Čau, nevíš náhodou, jak to udělat, aby v IE, když mám v prostředním sloupci obrázek, nebyl tento obrázek až pod koncem textu levého sloupce. Text v prostředním se chová normálně, ale obrázek prostě vleze až dospod. Asi to má něco společného s obtékáním, ale nevím, zatím jsem to vyřešil jinak, méně elegantně. Děkan
|
||
Časová prodleva: 1 měsíc
|
|||
Tomáš Hanus Profil |
#4 · Zasláno: 1. 10. 2007, 20:39:55
Zkus vlastnost float
|
||
Časová prodleva: 17 let
|