Autor Zpráva
lamas
Profil *
Ahoj,
nevíte jak udělat abych odelal cookie uprostřed stránky?
díky
peta
Profil
jakpsatweb - javascript - priklady - cookies
lamas
Profil *
Tak sem si to přečet, ale bohužel sem to nepochopil, potože javascript nemim :-(
lamas
Profil *
Potřeboval bych odeslat takovouto cookie
setcookie('jmeno_cookie', "hodnota1", time()+3600);
setcookie('jmeno_cookie', "hodnota2", time()+3600);
lamas
Profil *
Opravdu nikdo nevíte? :-(
Alutom
Profil *
http://www.jakpsatweb.cz/javascript/priklady/cookie-ulozeni.html - zobraz si zdroj
lamas
Profil *
Díky, to sem potřeboval.
A ještě jedna otázka: u javascriptu se taky cookie maže zápornym časem?
Alutom
Profil *
Nevím. Nějak by to jít mohlo, zkus si s tím pohrát a uvidíš :). Kdybych to někde náhodou zjistil, tak dám vědět.
Cheef
Profil *
Věděl by prosím někdo, jak mohu zjistit, zda jsou povolená cookies? Funkce browscap() na serveru není dostupná, JS se mi pokud možno použít nechce.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: