Autor Zpráva
frances
Profil *
Dobry den chtel bych udelat obrazkove menu, bez pouziti javascriptu, ale nejak mi to nejde interpretovat, nevite v cem by mohl byt zakopany pes?

CSS

#menu_vertical a.otermografii{
background-image:url('../images/menu_left_otermografii.jpg') no-repeat;
width:219px;
height:35px;
}

#menu_vertical .o-termografii a:hover {
background: url('../images/menu_left_otermografii_hover.jpg') no-repeat;
width:219px;
height:35px;
}

HTML

<ul>
<li>
<a href="#" title="#" ><span class="otermografii">&nbsp;</span></a>
</li>

</ul>
habendorf
Profil
.o-termografii a:hover

a.o-termografii:hover
frances
Profil *
mohuzel je tu problem ze se ty obrazky ani nezobrazi...
frances
Profil *
fakt mi tu nemuze nikdo pomoct? nezobrazuji se mi vubec ty obrazky i kdyz cesta k nim je spravna, nemuzu na to prijit v cem je problem a nechce se mi tam davat js i kdyz by to bylo mnohem jednodussi(pro mne)....
Dekuji za rady
centi
Profil
frances
#menu_vertical a.otermografii
Ty ale v <a> nemáš classu "otermografii". Máš ju v <span>. Takže buď prehoď class do odkazu, alebo uprav CSS na A SPAN.otermografii {...}

Btw, v druhom pravidle máš "o-termografii", ale v HTML je bez pomlčky.
habendorf
Profil
Jo aha, já se na to html nekoukal, jen na css, tak jsem napsal blbost, pardon.

Ten span vyhoď, je tam úplně zbytečný, třídu dej odkazu nebo li, to je celkem fuk.
Pro a dej display:block a další věci které potřebuješ.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: