21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
FantomX1
Profil
Je mozne dat obrazok do databazy aj inak ako pomocou URL?

Myslim ci sa da do databazy vlozit napriklad cely obrazok samotny akokeby som ho ulozil na pevny disk. Napriklad ze by som obrazok ulozil do bunky tabulky a potom ho vycucol v jeho celej forme bez toho ze by som odtial vyberal URL adresu obrazka. Teda ze by tam bol v binarnej alebo okto forme.

Vopred dakujem za odpovede.
Leo
Profil
Jo, v MySQL je to treba datovy typ BLOB, Leo
FantomX1
Profil
A co je vyhodnejsie Leo? Dat obrazok do databazy alebo v tradicnej forme na web?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0