Autor Zpráva
DJ SPA
Profil *
mám dvě otázky. mrkněte na http://php-zkouska.ic.cz

problém č. 1:
Klikněte v menu na "Motto". Je tam board dělanej v php (skript je z JNW).
Můžete mi říct proč to nefunguje? přitom soubor board.php mám vytvořenej a
nahranej.

problém č. 2:
Otevřete to v IE. Proč mi tak blbne to menu dole? ve FF je to tradičně v
pohodě.

díky všem za odpovědi..
Tomáš Hanus
Profil
problém č. 1:
Klikněte v menu na "Motto". Je tam board dělanej v php (skript je z JNW).
Můžete mi říct proč to nefunguje? přitom soubor board.php mám vytvořenej a
nahranej.

a nemáš, určitě ho máš v nějakém podadresáři nebo neudělal jsi někde překlep



problém č. 2:
Otevřete to v IE. Proč mi tak blbne to menu dole? ve FF je to tradičně v
pohodě.

co myslíš tím blbnutím? Mě jde i v IE vše v pořádku. Trochu se zmenšuje obsah, ale jinak žádná tragédie.
DJ SPA
Profil *
problém č. 1: no je tam tenhle skript:
<table width="520" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td>
<form method="post" action="?page=board">
<table border=0 width=10% cellspacing=0 cellpadding=0>
<tr>
<td>
Jméno:
</td>
<td>
<input type="text" name="meno" size="20">
</td>
</tr>
<tr>
<td>
Email:
</td>
<td>
<input type="text" name="mail" size="20">
</td>
</tr>
<tr>
<td>
http://
</td>
<td>
<input type="text" name="web" size="30">
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan=2>
Text:&nbsp;&nbsp;&nbsp;<textarea name="odkaz" cols="30" rows="3" wrap=virtual></textarea>
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan=2 align=center>
<input type="submit" value="Potvrdit">
</td>
</tr>
</table>
</form>
</td></tr>
<tr><td>
<?
if (($meno=="") and ($mail=="") and ($odkaz!=""))
{

}
if (($meno!="") or ($mail!=""))
{
$meno=strip_tags($meno); $mail=strip_tags($mail); $web=strip_tags($web);
$odkaz=strip_tags($odkaz,"<|>,<>,<*>"); $odkaz=nl2br($odkaz);
}

if (($mail!="") and ($meno!="")) {$mail="|<a href=mailto:$mail>$mail</a>";}
else {$mail=""; }

if ($web!="") {$web="|<a href=http://$web>$web</a>";}
else {$web="";}

if (($meno!="") or ($mail!=""))
{
$old = @fread(@fopen("board.dat","r"),@filesize("board.dat"));

//nastavit formatovanie odkazov
$new = "<hr color=black>".date("d.n.Y")." &nbsp;$meno&nbsp;$mail&nbsp;$web<br><br>$odkaz ";

$old = $new.$old;
$f = fopen("?board.dat","w");
fputs($f,$old);
fclose($f);
}
include("board.dat");
?>

problém č. 2: no ve FF je to menu tenčí ... a tak by mělo být..

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: