Autor Zpráva
paskvil
Profil *
Dobrý den tvořím vlastní CMS a zasekl jsem se u místa kdy mam databazi naplněnou texty a obrázky ale některé části webu jako dynamicky geferované reference, nebo osetrení formularu a vlastne formulare jako celek mi nejdou ulozit do databaze.
Potreboval bych do databaze ulozit neco ve smyslu <?include ('skripty/formular.php')?>
Dekuji za vase rady
Kcko
Profil
Tak to tam takhle uloz , a db to tahej pres EVAL()
paskvil
Profil *
Jak to myslis prez EVAL()?
timbulko
Profil
ako chces robit CMS ked nepoznas funkciu eval() ?
paskvil
Profil *
Asi bys neveril ale zatim jsem ji nepotreboval... Ale ted nechapu k cemu ji presne pouzit.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: