Autor Zpráva
KOM
Profil *
Ahoj, nekde porad delam chybu a nemuzu prijit na to kde. Chtel bych mit dva divy vedle sebe, ktere budou obalene dalsim divem. Zde je kod a css.

<div id="obsah">
<div class="1">
<p>Celkem</p>
<p>Týden</p>
<p>Dnes</p>
<p>Online</p>
</div>
<div class="2">
<p>{celkem}</p>
<p>{tyden}</p>
<p>{dnes}</p>
<p>{online}</p>
</div>
<div class="ukoncovaci">
</div>
</div>

#obsah {
height: auto;
width: 118px;
border: 1px solid #CCCCCC;
border-top: 0px;
padding: 10px;
font-size: 11px;
font-family: tahoma;
font-color: #333333;
}

.1 {
width: 50px;
float: left;
}

.2 {
width: 50px;
text-align: right;
float: right;
}

.ukoncovaci {
height: 0px;
width: auto;
clear:both;
}

Nevim co delam spatne, v prohlizeci mam oba divy pod sebou. Pritom v Dreamweaveru v nahledu je vse jak ma byt, tedy vedle sebe.
Poradi nekdo?

PS: snad jsem i dobre vyresil ukonceni obtekani obou divu, zarazenim dalsiho divu s nulovou vyskou a funkci clear: both.

Dekuji za odpovedi
tiso
Profil
1. box model
2. triedy a id-čka musia mať minimálne 2 znaky a nesmú začínať číslicou
KOM
Profil *
Dekuji za radu, prepsal jsem tridy a hned bylo vse ok.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0