| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Analog Profil * |
#1 · Zasláno: 24. 8. 2007, 16:26:57
Zdravim. Chcel by som vediet ako sa da spravit takato vec
Mam diskusne forum a ked mi tam niekdo vlozi prilis dlhy text.. myslim jedno slovo napr. " aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" a este ovela dlhsie tak mi to potom kazi CSS... chcel by som vediet ako sa da to slovo rozdelit .. napr. ze kazde slovo dlhsie ako trebars 20 znakov sa rozdeli .. urcite ma chapete :) Dakujem |
||
| habendorf Profil |
#2 · Zasláno: 24. 8. 2007, 16:31:57
To si musíš ohlídat na serveru. Nebo to prostě jen skrýt v css (overflow:hidden), pro IE můžeš dát ještě text-overflow:ellipsis.
|
||
| Analog Profil * |
#3 · Zasláno: 24. 8. 2007, 16:32:57
AAAAle .. ja vem ze sa to da spravit aj inak .. len nevem ako ..cez nejaku funkciu ..staci mi ukazat kde to najdem alebo ako sa to vola...
vem ze sa to da .... necem to riesit cez overflow ... ale dik aj tak .. |
||
| Analog Profil * |
#4 · Zasláno: 24. 8. 2007, 16:38:27
A aj tak mi to nepomohlo :)) som to teraz skusil :)
|
||
| habendorf Profil |
#5 · Zasláno: 24. 8. 2007, 16:40:03
Tak jsi to zkusil blbě.
No a pokud nechceš css, musíš si to hlídat na serveru, jak už jsem ti psal (php). |
||
| Analog Profil * |
Hmm ... potrebujem fieldset osetrit ....
fieldset { width: 400px; border-width: 1px; border-style: dotted; border-color: #FF9900; overflow: hidden; } je ten overflow dobre ked hovoris ze som to skusil zle ? |
||
| peta Profil |
#7 · Zasláno: 25. 8. 2007, 09:23:23
Analog
text-overflow:ellipsis jakpsatweb - css - text-overflow a prostuduj si, ktery prohlizec a za jakych podminek to podporuje. Mam ten pocit, ze elips je jen pro IE v PHP: cz.php.net/substr cz.php.net/str_replace v JS: substring / str.replace (tusim by stacilo (w{0,40})(w+) za '$1 $2') http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#msub8 |
||
| Analog Profil * |
#8 · Zasláno: 26. 8. 2007, 12:18:49
Dikes peta
ces css a html nespravim to co cem ... ide mi to v IE .... cez wrap ..ale v FF cez overflow ziadna sanca treba na to daco cz php a to si mi dal . dakujem :) |
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
0