Autor Zpráva
cnT
Profil
Ahoj....můj web www.zk.czechian.net ...... nemuzu zarovnat vše na střed....už jsem zkoušel již tady hodně používaný <div style="margin:0px auto; text-align:left"> body{text-align: center;} ....(width:80%) ....
telo webu je spravne na stredu (pouze v 1024*768) , ale menu a vyhledavac je uplne krive....kdyz je posunu marginem, tak u sebe (1024*768) je mam dobre ale v ostatních rozlišeních jsou mimo... dík za odpovědi ....
tajny spion
Profil
To je na vodstrel. Ale ja se slituju:

CSS:
body {
text-align: center;
min-width: 760px;
}
div#container {
text-align: left;
width: 760px;
margin: 0px auto;
}

HTML:

<html>
<body>
<div id="container">
VSECHEN OBSAH STRANKY
</div>
</body>
</html>
cnT
Profil
No....udělal jsem presne cos mi poradil, ale jaksi to nepomohlo...jukni sám http://zk.czechian.net/1024x768/hlpage.php :-(....nemáš plosím nějaký náhradní řešení?
cnT
Profil
Jo abych nezapoměl...nešlo by t onapsat tak, aby tomu rozumel IE i FF? ....děkuju:)
tajny spion
Profil
cnT
Tohle je "oficialni" reseni. Rozumej tomu vsichni (testovano v IE i FF i OP) a diky tricku s min-height i nektere starsi verze FF a Mozilly.

Rekl bych ale, ze ty mas spis problemy s DIVama a jejich nastavenim atd. Dnes uz jdu spat (vstavam v 4:50) ale kdyz mi pisnes na 451-870-409, zitra ti pomuzu.
peta
Profil
cnT
Udelej si uplne novy html soubor a zkopiruj tam toto. Pokud to bude rozdilne nez tvrdi tajny spion, pak chybu ma on.
Pokud to vsak vepises do sve stranky a spionovo reseni samostatne funguje, pak je problem na tve strance. Hadal bych na nejaky problem s floatovanim, protoze tu nekdo dava tipy na chybne floatovani a vichni to podle nej delaji :)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0