Autor Zpráva
imploder
Profil *
1. Je možné posílat obsah formuláře různým skriptům podle toho, kterým tlačítkem se odešle, nebo to jde jen v action pro celý formulář?

2. Chci udělat ukládání údajů z formuláře do souboru na disk. Když se klikne na druhý submit ("Uložit nastavení"), údaje to předá jinému PHP skriptu, který vrátí soubor k uložení. Existuje nějaká HTTP hlavička, která souboru k uložení nastaví příponu jinou než .php (třeba .awk)? Něco podobného by se hodilo i pro načítání z disku, aby po stisknutí "browse..." u políčka pro upload to zobrazovalo jen soubory s určitou příponou. Vím jen jak to nastavit na určitý MIME-typ.
fandaa
Profil
1. pouze cely formular
2. sry ale to nevim.. :(
tiso
Profil
imploder
1. áno, keď action nastavíš javascriptom pri stlačení konkrétneho odosielacieho tlačítka, doporučujem nepoužívať
bukaj
Profil
2. header('Content-Disposition: attachment; filename="nazev_souboru"');
imploder
Profil
bukaj
Ze začátku se zdálo, že to IE ignoruje, ale asi to jen měl v keši nebo co. Funguje to skvěle. Díky moc.

Dá se to nějak nastavit i při uploadu?
bukaj
Profil
imploder
Dá se to nějak nastavit i při uploadu?
Co nastavit? Aby to přijímalo jenom některé názvy souborů? To nejde. Jedině se dá určit mime-type, který to bude brát.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0