Autor Zpráva
n4pst3rw
Profil *
n4pst3rw.kodaservis.cz Prosím poraďte mi, kde mám chybu, že se mi stránka malinko rozkáče v IE. Ve FF to běží dobře. Několikrát sem si to prošel a nikde jsem nenašel chybu. FF v chybový konzoli nic nepíše, validátor mi taky neukazuje žádný velký chyby, tak opravdu nevím, kde je zakopaný pes. Snad tu najdu pomoc. Díky
peta
Profil
n4pst3rw
neni to problem s box-modelem?
moz jinak zobrazuje border nez IE a nasledkem toho se pocita jinak width/height a muze dojit k odskokum.

neni to problem s chybnym floatovanim? Zkus pozicovani, treba budes mit vic stesti.
u floatovani MUSIS mit: display:inline-block; float:none; float, width
Pokud to tam nemas a nemas to u spravnych prvnku, floatujes chybne a v IE ti krome odskoceni budou chybet pismenka. Protoze ma neco spatne nastavene a proste se mu neco poroucha, kdyz neni float spravne ukoncen.
Railbot
Profil
peta
:))))
n4pst3rw
Profil *
aaaa takže to znamená celý to přepsat :) nooo tak to si ještě rozmyslím. Každopádně díky moc.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: