Autor Zpráva
Marek Janů
Profil
Ahoj, do všech stránek na svém webu vkládám příkazem <? include "menu.html"; ?>

menu v následující podobě:

<DIV class="sloupec" id="divlevysloupec">

<P><A HREF="index.html">Hlavní stránka</A></P>
<P><A HREF="clenove.html">Členové</A></P>
<P><A HREF="foto.html">Foto</A></P>
<P><A HREF="pisete.html">Kniha návštěv</A></P>
...
</DIV>


Napadá Vás někoho jak zvýrazňovat aktuálně zobrazenou stránku v tomto menu? (např. jiné pozadí odkazu)
Casero
Profil
Marek Janů
Jedná se o mod-rewrite? Jestli ano, tak stačí si vybrat proměnou, kterou předáváš přes URL ve formě GET a kontrolovat v souboru menu.
Marek Janů
Profil
stačí si vybrat proměnou, kterou předáváš přes URL ve formě GET a kontrolovat v souboru menu.

Mohl bys to prosím trochu rozvést, například jak to "kontrolovat v souboru" mod-rewrite na serveru tuším zaplý je.
Casero
Profil
Marek Janů
Nejde o to, zda je zaplý, ale zda ho využíváš. Prostě ten php kód <?include... musíš vkládat do php souboru, ale ty máš v menu jen .html. Jinak ta kontrola např. If ($_GET["clanek"]=="tato polozka menu") echo "style=\"oznac"";
Mistr
Profil
Marek Janů
http://polopate.jakpsatweb.cz/index.php?page=include4
pospisek
Profil
jak vyrobit podobnou diskuzi jako je tahle na www.saccon.cz
???
Casero
Profil
pospisek
Založ si vlastní nové téma.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0