Autor Zpráva
kockinsz
Profil
ahoj,
chtel bych dat na stranku na pozadi obrazek, tak aby se na sirku roztahnul na 100% stranky(pripadne tabulky). Stranku mam rozdelenou tabulkou na 3 casti, na vysku i na sirku je udelana tak aby se maximalizovala. Obrazek by mi stacil v prostredni casti, neni to ale nutna podminka. Zaroven ale chci aby zustalo zachovano maximalizovani v obou rozmerech. Chtel jsem to udelat polohovanim s pomoci z-indexu, bohuzel se mi to ale nepovedlo. Kdyz uz se mi to povedlo nastavit, tak ze se obrazek na pozadi roztahnul, tak zas prestalo fungovat roztahnuti cele tabulky.
Asi to vysvetluju moc slozite. zkuste mrknout na:
rumunsko.chlisti.net

tam bych chtel dat do prostredniho ramu na pozadi obrazek. Zkousel jsem to takhle:
http://rumunsko.chlisti.net/test.html

zkracenej zdrojak test.html vypada takhle:
<body style="direction: ltr; position: absolute; z-index: 1;">
<table style="text-align: left; width: 100%; height: 100%;" border="1">
<tbody>
<tr style="height: 120px;">
<td>zahlavi</td>
</tr>
<tr style="height: 100%;">
<td>
<div style="position: relative; z-index: 1;">text nahore</div>
<div style="position: absolute; top: 130px; z-index: 0; width: 100%;">
<img style="width: 100%;" alt="" src="img/pozadi800.jpg">
</div>
<div style="position: relative; z-index: 1;">text dole</div>
</td>
</tr>
<tr style="height: 120px;">
<td style="position: relative; z-index: 1;">zapati</td>
</tr>
</tbody>
</table>
</body>

nevite co delam blbe? Pripadne nemate jinej napad jak to udelat?

za kazdou reakci budu vdecnej. Ted se du vyspat, treba me do rana neco napadne...

Kockinsz
kockinsz
Profil
hmm, tak ted sem na to zkusil jeste mrknout v IE6 a tam to vypada tak jak bych chtel. V mozille(zkousel jsem to ve FF1.5 a 2.0) se ale neroztahne ta prostredni bunka tabulky...
takze by to chtelo asi nejakou jinou ideu

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: