Autor Zpráva
Kája
Profil *
Zdarec makám na jednom adult webu a už docela dlouhou dobu se snažím udělat jedno vyskakovací okno pomocí javascriptu, které by mělo upozornit lidi na to, že vstupují na eroticky zaměřený web .. jde mi jen o to, aby se jim toto okno ukázalo pouze jednou při vstupu a ne pokaždé, když se vratí na úvodní stránku... zatím se mi to podařilo vychytat jen pro operu a firefox, ale s IE si nevím rady tady je script...........


tento je umístěn na index.php
---------------------------------------------------------------------- ------------

<script type="text/javascript" src="disclaimer-adult.js"></script>

---------------------------------------------------------------------- -------------


a tento ve zvláštním js souboru

---------------------------------------------------------------------- ----------------------


var cookie_agreement = "agreement";
var domain = document.domain.match(/[a-zA-Z0-9-\_]+.[a-zA-Z]{2,4}$/);
var referrer = document.referrer.match(/porno(space).org/);

var disclaimer = "Upozornění
Chystáte se vstoupit na stránky s erotickou a sexuální tematikou, přečtěte si proto prosím pozorně následující instrukce:
Stisknutím tlačítka 'OK' potvrzuji, že
1. Je mi více než osmnáct let a že jsem dosáhl zletilosti
2. Pokud se nacházím ve státě, ve kterém je hranice zletilosti stanovena odlišně od předpisů České republiky, potvrzuji, že splňuji veškeré podmínky zletilosti v daném státě a že je mi více než 18 let a že vstup na tyto stránky není omezen a/nebo zakázán předpisem státu, v němž se nacházím a/nebo jehož jsem státním příslušníkem
3. Souhlasím s tím, že sexuálně orientovaný materiál jsem oprávněn užívat jen v soukromí a to výlučně pro svou osobní potřebu
4. Sexuálně orientované materiály mne neurážejí, nepohoršují a/nebo jinak neohrožují a na uvedené stránky vstupuji dobrovolně
5. Neposkytnu a ani přímo či nepřímo neumožním přístup k materiálům získaným na těchto stránkách osobám mladším osmnácti let ani jiným osobám, které nesplňují podmínky uvedené v tomto prohlášení
Pokud nesplňujete byť i jenom jednu podmínku uvedenou pod body 1 až 5, opusťte prosím ihned tyto stránky !!!
Pokud splňujete všechny podmínky uvedené pod body 1 až 5, jste oprávněni vstoupit. :D
Souhlasím a potvrzuji výše uvedené !!";


if(!domain) domain = document.domain;

if(referrer) {
document.cookie = cookie_agreement+"=true;;path=/;domain=."+domain;
}

if(document.cookie.indexOf(cookie_agreement) == -1) {
if(confirm(disclaimer)) document.cookie = cookie_agreement+"=true;;path=/;domain=."+domain;
else document.location.href = "about:blank";
}


---------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------
Tady jsem ho umístil na jeden free hosting můžete ho vyzkoušet

Tady to je

Předem mockrát dík za rady a návrhy :-)
Nox_lbc
Profil
Pokud můžeš použít PHP, tak SESSIONS nebo COOKIES...
Kája
Profil *
php by použít určite šlo.. problém je ale v tom, že vněm neumím

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0