Autor Zpráva
Jan Bezděk
Profil *
Čau, mám udělané menu pomocí php

<li class="menu"><a href="index.php?strana=ahoj">Ahoj/a>
<? if ($_GET["strana"]==ahoj)
{
echo '<ul class="podmenu">';
echo '<li><a href="index.php?strana=strana1">pododkaz1</a>';
echo '<li><a href="index.php?strana=strana2">pododkaz2</a>';
echo '<li><a href="index.php?strana=strana3">pododkaz3</a>';
echo '</ul>';
}
else { echo '<br>'; }
?>

a potřeboval bych, když budu na stránce jedna (resp. 2 a 3) tak aby menu zůstalo pořád rozevřené. Jak na to? Díky
fandaa
Profil
možná kdyby si to udělal nějak takhle:

<li class="menu"><a href="index.php?strana=ahoj">Ahoj/a>
<? if ($_GET["strana"]==ahoj)
{
echo '<ul class="podmenu">';
echo '<li><a href="index.php?strana=ahoj&stranka=strana1">pododkaz1</a>';
echo '<li><a href="index.php?strana=ahoj&stranka=strana2">pododkaz2</a>';
echo '<li><a href="index.php?strana=ahoj&stranka=strana3">pododkaz3</a>';
echo '</ul>';
}
else { echo '<br>'; }
?>
Jan Bezděk
Profil *
no, tak sem to zkusil, ale nejede to, na strana1 nebo2,3 se dostanu, ale ty odkazy na ostatní stránky se schovají....:(
Jan Bezděk
Profil *
napadlo mně, nešlo by nějakým způsobem to hodit takto

<li class="menu"><a href="index.php?strana=ahoj">Ahoj/a>
<? if ($_GET["strana"]==ahoj&strana1&strana2&strana3)
{
echo '<ul class="podmenu">';
echo '<li><a href="index.php?strana=strana1">pododkaz1</a>';
echo '<li><a href="index.php?strana=strana2">pododkaz2</a>';
echo '<li><a href="index.php?strana=strana3">pododkaz3</a>';
echo '</ul>';
}
else { echo '<br>'; }
?>

nevím jak by se to dalo zapsat...:- poraďte pls
Jan Bezděk
Profil *
<li class="menu"><a href="index.php?strana=ahoj">Ahoj/a>
<? if ($_GET["strana"]==ahoj+strana1)
{
echo '<ul class="podmenu">';
echo '<li><a href="index.php?strana=strana1">pododkaz1</a>';
echo '<li><a href="index.php?strana=strana2">pododkaz2</a>';
echo '<li><a href="index.php?strana=strana3">pododkaz3</a>';
echo '</ul>';
}
else { echo '<br>'; }
?>

takto to stačí a funguje (trochu nesmyslně) i na stránce 2 a 3...idkyž je tam +strana1 (jenom)....:- zvláštní, ale fungující :D
Str4wberry
Profil
Jan Bezděk
A co napsat něco takového:

if ($_GET["strana"]=='ahoj' OR $_GET["strana"]== 'strana1')
Jan Bezděk
Profil *
taky sa dá :))) díky moc

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: