Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
marzeus Profil |
#1 · Zasláno: 3. 10. 2007, 15:13:13 · Upravil/a: marzeus
Napsal jsem si formulář, chtěl bych aby při pouhém vybrání jazyku (bez potvrzování výběru dalším tlačítkem) byla vykonána určitá činnost, přesněji přechod do skripta: vyber_rec.php, jek mám toto udělat?
zde můj formulář s trapným pokusem v prním řádku ... <form name="form2" method="post" action="vyber_rec.php"> <select name="lenguage" size="1"> <option value="english" label="1">English</option> <option value="deutsch" label="2">Deutsch</option> <option value="cesky" label="3">Cesky</option> <option value="france" label="4">France</option> </select> něco jako "onklick" nebo tak a potom třeba <? include ?> abych nemusel hned opouštět původní skript předem děkuji za veškerou pomoc, stačí aj odkaz na něco v tom směru |
||
Zaciatok pomoc Profil * |
#2 · Zasláno: 3. 10. 2007, 19:24:26
nepotrebujes teb program vyber_rec.php
mozes to urobyt tak ze do tej stranky kde to chces otvorit das odkazy na ine reci napriklad index.php?rec=sk a potom do stran urobys tento kod <?php if($_GET["rec"] == sk){ //sem das ten formular ktory sa bude otvarat takto index.php?rec=sk } <?php if($_GET["rec"] == en){ //tento formular sa bude otvarat taktoi ndex.php?rec=en } ?> |
||
Zaciatok pomoc Profil * |
#3 · Zasláno: 3. 10. 2007, 19:25:22
promin sem to neprecetl cely :D
|
||
Str4wberry Profil |
#4 · Zasláno: 3. 10. 2007, 19:26:16
marzeus
To první bych viděl na: <select name='lenguage' onchange='this.form.submit();'> A to druhé, pokud je to nutné, na AJAX. |
||
marzeus Profil |
#5 · Zasláno: 5. 10. 2007, 01:26:02 · Upravil/a: marzeus
str4wberry
Ok, moc děkuji. Velmi mi to pomohlo .... zase můžu zuřivě pokračovat v dál v práci .. jinak ajax nebude třeba ;) |
||
habendorf Profil |
#6 · Zasláno: 5. 10. 2007, 01:35:02
marzeus
Jen maličkost - language, ne lenguage, ale na funkci (nejen rostlináře) to nemá vliv. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
0