Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Pata Profil * |
#1 · Zasláno: 5. 10. 2007, 19:31:37
Ahoj, udelal sem si stranku a ted sem chtel mit GB, stahl jsem si GB z netu, podle navodu nainstaloval a na ftp nakopiroval do složky gb/ , guestbook funguje, ale ja sem chtel aby kolem bylo i menu atd a nejen samotny guestbook, vytvoril sem si tedy totozny index.php a misto textu co je v index.php sem napsal :
<?php include('gb/index.php'); ?> a ten soubor pojmenoval guestbook.php a nakopiroval do rootu. Vsechno vypadalo dobre, tedy skoro vsechno. Smajlici nejsou, captcha neni, pokud dam prihlasit tak to nenalezne, proste to nejak nefunguje. Nefunguje. Zkusil jsem tedy jinou moznost a to takovou, ze jsem nakopiroval guestbook.php primo do slozky gb/ s tim, ze jsem tam dal : <?php include('index.php'); ?> a u ostatnich linku ssem pripsal " ../ " napr href="images/main" sem prepsal na href="../images/main" GB fungovala oka, ale stranky zase oka nebyla, nevite co s tim ? Asi se nejak zmisili style.css bo nevim, nevite co to ? |
||
yFang Profil |
#2 · Zasláno: 5. 10. 2007, 19:42:36
Pata
Co všechno patří k tomu guestbooku? Pokud to toiž zahrneš (include) do stránky v nadřazeném adresáři, nebudou fungovat cesty, protože jsou vyjádřeny až ze složky gb. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
0