Autor Zpráva
Pata
Profil *
Ahoj, udelal sem si stranku a ted sem chtel mit GB, stahl jsem si GB z netu, podle navodu nainstaloval a na ftp nakopiroval do složky gb/ , guestbook funguje, ale ja sem chtel aby kolem bylo i menu atd a nejen samotny guestbook, vytvoril sem si tedy totozny index.php a misto textu co je v index.php sem napsal :

<?php
include('gb/index.php');
?>

a ten soubor pojmenoval guestbook.php a nakopiroval do rootu.

Vsechno vypadalo dobre, tedy skoro vsechno. Smajlici nejsou, captcha neni, pokud dam prihlasit tak to nenalezne, proste to nejak nefunguje. Nefunguje.

Zkusil jsem tedy jinou moznost a to takovou, ze jsem nakopiroval guestbook.php primo do slozky gb/
s tim, ze jsem tam dal :
<?php
include('index.php');
?>
a u ostatnich linku ssem pripsal " ../ "
napr href="images/main" sem prepsal na href="../images/main" GB fungovala oka, ale stranky zase oka nebyla, nevite co s tim ? Asi se nejak zmisili style.css bo nevim, nevite co to ?
yFang
Profil
Pata
Co všechno patří k tomu guestbooku?
Pokud to toiž zahrneš (include) do stránky v nadřazeném adresáři, nebudou fungovat cesty, protože jsou vyjádřeny až ze složky gb.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0