Autor Zpráva
ajajaj
Profil *
ahoj, uz nejaky cas lezim v kodech fora a nemuzu se stale prokousat ke skriptu (casti skriptu v php) ktera ma na svedomi odeslani prispevku do databaze, vzdycky kdyz si myslim, ze jsem nasel ten spravny, kam bych chtel vlozit podminku overeni ze se nejedna o spam, odesle se prispevek naprosto bez problemu a bez overeni... uz mam z toho gulas, nikdy uz nechci cist takovehle kody! Nevite prosim nekdo, kde lezi muj touzebne ocekavany kus kodu v nove verzi miniBB?

diky Martin
Alphard
Profil
podívej se na action formuláře a podle toho hledej v příslušním souboru
ajajaj
Profil *
bohuzel jsem tam uz koukal, odkazuje na index.php a v tom je prave ten problem, index si stahuje ruzne casti kodu podle potreby a je to totalne necitelny...
ajajaj
Profil *
tady je index, pokud by se nekomu chtelo do toho kouknout a poradit, budu vdecny za jakykoliv napad:


<?php


$unset=array('logged_admin','isMod','user_id','langu','includeHeader', 'includeFooter', 'emptySubscribe', 'allForumsReg', 'registerInactiveUsers', 'mod_rewrite', 'enableViews', 'userDeleteMsgs', 'userInfoInPosts', 'inss', 'insres', 'preModerationType', 'textLd', 'adminAcceptsSignup', 'customProfileList', 'correct', 'customTopicSort', 'manualIndex', 'startIndex', 'mTop', 'mdrw', 'metaLocation', 'post', 'reply_to_email', 'csrfchk');
for($i=0;$i<sizeof($unset);$i++) if(isset(${$unset[$i]})) { ${$unset[$i]}=''; unset(${$unset[$i]}); }
if(isset($metaLocation)) $metaLocation=str_replace(array('.','/','','admin_'),'',$metaLocation );

zkráceno moderátorem, aby tady nebyl zbytečný balast
ajajaj
Profil *
nema to cenu, je to dlouhy, tady je link
Yuhů
Profil
ajajaji, tvoje šťastná hvězda svítí jasným plamenem. Zrovna v tuto chvíli se úplně tím samým zabývám.

V první verzi miniBB to byly skripty

bb_func_ptopic.php
a
bb_func_pthread.php

očekávám, že ve druhé verzi to bude to samé. Dej vědět, jestli je to ono, možná mi tím řešením můžeš taky pomoci. Nedostanu se k tomu dřív než za půl hoďky, musím si udělat něco k večeři.

Ten výpis indexu jsi sem dávat nemusel, tam se to fakt dohledat nedá.
ajajaj
Profil *
a jeste existuje bb_func_ posthold.php :)
doporucuji neco lehciho k te veceri a dobre kousat, nebot ja chodim pravidelne davit zbytky scriptu do propadliste.php ...
na zacatku jsem si rikal, ze si stahnu nejake jednoduche forum, ze to bude jednodussi nez ho programovat, ale s postupem casu zjistuji, ze uz bych ho mel davno hotove a take bych vedel co co znamena.
ajajaj
Profil *
mam to!
ajajaj
Profil *
bb_func_postthead.php na 77 radku jsem upravil(pridal):
...
$robot=$_POST['robot'];
if((( ($user_id==1 or $isMod==1) or $antiSpam==0)) and ($robot=='simms')) {

$forum_id=$forum;
$topic_id=$topic;
...


v templates / post_area.html mam:
<td class="caption5">


<script type="text/javascript">
<!--
document.write('<input type="button" name="subbut" value="{$l_sub_post_msg}" class="inputButton" tabindex="5" onClick="submitForm();" />');
//-->
</script>
<noscript>


<span class="red">
<input type="text" name="url" size="1" maxlength="{$topic_max_length}" class="textForm" tabindex="1" style="width:450px;" />&nbsp;sem prosím nic nepište
<input type="text" name="submit" size="1" maxlength="{$topic_max_length}" class="textForm" tabindex="1" style="width:450px;" />&nbsp;neboť se jedná o antispam
</span>
<br>
<span id="spamprotirobotum"><input type="text" name="robot" value="" id="protirobotum">&nbsp;sem prosím napište slovo Simms</span>
<script>
document.getElementById("protirobotum").value="simms";
document.getElementById("spamprotirobotum").style.display = "none";
</script><br></span>
<input type="submit" value="{$l_sub_post_msg}" class="inputButton" tabindex="5" />

</noscript>




to same jeste dodelat do post_topic.php a template/main_topics.html

a doplnit vejicku s vyplnovanim poli navic a myslim, ze neprojde zadny....
ajajaj
Profil *
nenasel jsem zadnou chybu, funguje to, alespon zatim, k videni na simms
Yuhů
Profil
díky, bb_func_posthead.php je hezké místo na podmínku, lepší než ji dávat na tři místa.

Vyzkoušel jsi, jestli na tom fóru lze zadávat i normální příspěvky?
ajajaj
Profil
diky za pripominku, uz jsem byl kozenej, je to samozrejme takhle:


<span id="spamprotirobotum">
<span class="red">
<input type="text" name="url" size="1" maxlength="{$topic_max_length}" class="textForm" tabindex="1" style="width:450px;" />&nbsp;sem prosím nic nepište
<input type="text" name="submit" size="1" maxlength="{$topic_max_length}" class="textForm" tabindex="1" style="width:450px;" />&nbsp;neboť se jedná o antispam
</span>
<br>
<input type="text" name="robot" value="" id="protirobotum">&nbsp;sem prosím napište slovo Simms</span>
<script>
document.getElementById("protirobotum").value="simms";
document.getElementById("spamprotirobotum").style.display = "none";
</script><br></span>
<input type="submit" value="{$l_sub_post_msg}" class="inputButton" tabindex="5" />

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: