Autor Zpráva
starburst
Profil
Zdravím. dělám stránky pomocí CSS layoutu a PHP include... nic tezkyho...ale nemuzu najit chybu proc se mi stranka v exploreru nezobrazi spravne... cim to je??? vzdycky sem to tak delal a slo to a najednou to nechce prelouskat... prosim o pomoc... díky moc...

http://sdhvinohrady.wz.cz/styl2/index.php
peta
Profil
starburst
velmi vystizne tema, takove bych hned mazal, at lidi pochopi, co je nazev tematu :)
kde je chyba lze nazvat kazde tema,. jak by ses v tom pak orientoval?

IE zobrazuje hold stranky jinak, zalezi na Doctype. Nektere doctype umi, jine ne.
Jestli ti to nekdy fungovalo, zacni stavet na funkcni verzi a potupne ji men a zkousej.
Ve FF se ti to cely rozpada, logo neni videt, menu neni citelne...
ja bych zacal znova uplne, css.interval.cz layouty
Railbot
Profil
zalezi na Doctype. Nektere doctype umi, jine ne.
Opět perlíš. Co to je za nesmysl? Tebe bych smazal.
Tomáš Hanus
Profil
Railbot
:)
Spíše to je o ctění standardů, což IE moc neoplývá.
Railbot
Profil
Spíše to je o ctění standardů, což IE moc neoplývá.
Zase taková tragédie to není.

starburst bude mít spíš problémy s box-modelem + možná nějaký bug. Soudně dle toho webu nemajá nejmenší tušení, co nějaký doctype je, jaké jsou režimy prohlížečů atd.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: