Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
majkl Profil * |
#1 · Zasláno: 2. 11. 2007, 18:24:01
Čau, ať se snažím jak se snažím, nedaří se mi vycentrovat v prohlížeči hlavní div, ve kterém mám v podstatě uzavřenou celou stránku. Div má pevnou šířku. Hraju si s float, position, align... a nic. Poradíte? Díky.
A ještě jedna věc: překopávám staré stránky obsahující hodně souborů. V každém mám tabulky s buňkami, které mají nastavené pevné rozměry, vždycky stejné - width:150px. Tabulky jsou nějak odřádkované pomocí <tr>, ale v každém souboru bohužel trochu jinak. Je možné nějak zařídit, aby se řádky tabulky zalamovaly v daném divu automaticky, bez použití <tr></tr>? Hezky by mně pak na řádek vyšly 4 buňky. Jinak bych musel ručně překlepávat cca 50 souborů a v každém vkládat nové <tr> za každým čtvrtým <td>. |
||
Str4wberry Profil |
#2 · Zasláno: 2. 11. 2007, 18:26:22
|
||
tomas657 Profil |
#3 · Zasláno: 2. 11. 2007, 18:30:48
margin: 0 auto; text-align: center
|
||
majkl Profil * |
#4 · Zasláno: 2. 11. 2007, 19:06:25
1. Dík, OK v IE i v Mozille.
2. myslel jsem si to :-(. Mám aspoň zábavu na večer :-). Ale když nad tím tak uvažuju, nemám s webem skoro žádné zkušenosti, byla by to hezká funkce, která by automaticky zalamovala řádky tabulky stejně, jako text v odstavci. Třeba to jen zadat nějakým parametrem v <table> a člověk by se pak vykašlal na všechna <tr> a při změně šířky oblasti by se zalomení přizpůsobilo ve všech souborech. |
||
majkl Profil * |
#5 · Zasláno: 2. 11. 2007, 19:08:29
Sám sobě: I když to už vlastně můžu řešit spanem, a asi to tak taky udělám
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
0