Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Nox_ Profil * |
#1 · Zasláno: 5. 11. 2007, 17:07:10
Ahoj, mam problem s jednou casti na webu.
Jde vlastne zhruba o tohle: Mám 3 sloupce, ve kterých je 5 řádků, každá entita v tabulce tvoří disabled input (text)(disabled proto, ze jde o polozky, ktere se nemuzou menit; kazdý rádek jsem nazval Atribut_cislo_radku_cislo_sloupce) a pak je tam radiobutton (nazvaný 'Vyber'), kterým si vyberete variantu sloupce, která Vám vyhovuje. Problem je ale v tom, ze kdyz chci pak tyto vybrané hodnoty zapsat do dtb tak dost dobře nevím jak, řešil jsem to takto: mysql_query("insert ... values ('".$_POST['Atribut_0_'.$_POST['Vyber']]."'); Ale tahle konstrukce nefunguje, můžete mi poradit, jak to udělat jinak? |
||
peta Profil |
#2 · Zasláno: 7. 11. 2007, 08:09:40
Nox_
Mám 3 sloupce... zdrojovy kod, odkaz na stranku? mysql_query("insert ... values ('".$_POST['Atribut_0_'.$_POST['Vyber']]."'); z toho take moc moudry nejsem Co teda nevis? SQL prikaz? diskuse - databaze PHP prikaz? diskuse - PHP HTML? diskuse - HTML JS? diskuse - JS pro SQL se da pouzit mm.gene.cz mysql_query("insert ... values ('".$_POST['Atribut_0_'.$_POST['Vyber']]."'); jsou mozne 2 konstrukce. Bud vyjmenujes vsechny hodnoty nebo vyjmenujes nektere, ale v tom pripade se tam pridava jeste ktere. Pokud to zacnes kombinovat a neuvedes ktere a proste uvedes prvni 3 z 10, pak SQL vypise chybu |
||
tiso Profil |
#3 · Zasláno: 7. 11. 2007, 09:57:37
Tento problém bol vyriešený v inom vlákne, inputy disabled sa neodosielajú, treba použiť hidden. Zmazať alebo zamknúť...
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
0