Autor Zpráva
ja
Profil *
ahoj chtel bych se zeptat, jak udelam toto: http://www.terarium.cz/
myslim ty menici se obrazky nahore

dik moc za odpoved :-) cau
Bubák
Profil
To je flash.
ja
Profil *
to neva, pls jak?
ja
Profil *
nebo to de nejak jinak ?

jak nejlip?
Manq
Profil
Nauč se programovat ve Flashi.
ja
Profil *
to sem se teda dockal odpovedi ...... jste nevstricniiiiiiii :-P
Tomáš Hanus
Profil
ja
Jestli myslíš ten banner, tak tam programování až tak potřeba není. Uděláš si pár obrázků, dáš je na časovou osu a zvolíš nějaký lineární přechod. Dlouho jsem to nedělal, ale jednou něco takového ano.
shaggy
Profil
Bubák - To je flash.
ja - to neva, pls jak?

tak toto ma dostalo :D

ja - sú tu až moc ústretový ľudia, je to flash, čo viac chceš? Musíš sa naučiť robiť s flashom, aby si to urobil... to sa nedá jednoducho napísať, ako to urobiť...
ja
Profil *
tak ok a dik
ja
Profil *
<OBJECT id=akvaristika
codeBase=http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swf lash.cab#version=7,0,0,0
height=200 width=520 align=middle
classid=clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000><PARAM NAME="allowScriptAccess" VALUE="sameDomain"><PARAM NAME="movie" VALUE="akvaristika.swf"><PARAM NAME="quality" VALUE="high"><PARAM NAME="bgcolor" VALUE="#ffffff">
<embed src="akvaristika.swf" quality="high"
bgcolor="#ffffff" width="520" height="221" name="hlavni" align="middle"
allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /> </OBJECT>
ja
Profil *
a ted teda netusim
ja
Profil *
neco takovyho ze?
vertigo4
Profil
A co má jako být? no zkopírovals sem část zdrojáku kde je kod pro vložení flashe do stránky...

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: