Autor Zpráva
Scumo
Profil *
Ahoj, potřeboval bych nějaký kód na vytvoření hesla na stránky.
Něco takového: http://www.idospower.cz/greeny/9a/password.html

dik moc :-)
Str4wberry
Profil
Odpovídám Scumovi:
Tak si zkopíruj ten skript, který je na Tebou odkázané stránce.
Funguje to vlastně na základě přesměrování do /zadane-heslo/index.html.
Měsíček
Profil
Scumo pořiď si brýle a rozum jestli chceš PŘESNĚ to co jsi dal na té stránce tak je to :

<HTML>
<HEAD>
<SCRIPT charset="windows-1250" charset="windows-1250" type="text/javascript">
<!--
function prihlaseni () {
if (document.formular.heslo.value != "") {
window.location=escape (document.formular.heslo.value.toLowerCase ()) + "/index.html";
document.formular.heslo.value = "";
}
}
// -->
</SCRIPT>
<title>Greeny ::.:.:</title>
<bgsound src="Greeny.WAV" loop="-1">
</HEAD>

<BODY link="#006600" vlink="#006600" alink="#006600">
<FORM method="post" action="javascript: prihlaseni ();" name="formular">
<p>&nbsp; <a href="http://www.greeny.wz.cz">
<img border="0" src="logogr.jpg" width="184" height="100"></a></p>
<p align="left">&nbsp;&nbsp; <b><font color="#006600" size="4">Heslo: </font>
</b>
<INPUT type="password" name="heslo" size="7">
<INPUT type="submit" value="Vstup">&nbsp;&nbsp; </p>
<p align="left">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nb sp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;& nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp ;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nb sp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;& nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
<b><font color="#006600" size="6">&nbsp; </font><font color="#006600" size="5">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;& nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
</font></b></p>
</FORM>
</BODY>
</HTML>
Scumo
Profil *
<form name="formular" onsubmit="return false">
Heslo: <input type="password" size="10" name="heslo">
<input type="submit" value="Pokračovat" onclick="window.location.href = 'priklady/' + document.formular.heslo.value + '.html' ">
</form>

Toto sem nasel na jakpsatweb.cz, jen nechapu jak mam zmenit heslo
Měsíček
Profil
?????????????????????????????????
Měsíček
Profil
Nepouštěj se prosím do věcí o kterých nic nevíš !!! Ten skript co jsi poslal má za úkol tě přesměrovat na stránku s názvem, který zadáš jako "heslo" to znamená pokud máš v adresáři stránku "jáblbec.html" a jako heslo napíšeš jáblbec tak tě to přesměruje na tu stránku ...
Měsíček
Profil
jinak zaheslování se dělá pomocí PHP ;)
Nox
Profil
Měsíček
Zklidni se, laskavě

Nepouštěj se prosím do věcí o kterých nic nevíš !!!
To snad nemyslíš vážně? Jak jinak se to naučí než se do toho pustí

Scumo
Předně - pokud chceš něco zaheslovat, tak to neuděláš pomocí javascriptu,
protože si může kdokoliv prohlédnout kód,
je třeba PHP www.linuxsoft.cz/php (není tam přímo přesně o zaheslování,
ale po naučení se toho to jde vytvořit)
Scumo
Profil *
Dik ze ses me zastal NOX.

Pouzil sem ten javascript jako "zaheslovani", muzes to omrknout www.scumo.ic.cz
etruska
Profil *
Zaheslování stránky
Já vím, že je to nehorázná reklama, ale myslím, že by to mohlo být to, co hledáš.
Nox
Profil
Scumo
Není zač.... to co tu máš ale bohužel nemá takřka nic společného s heslováním, když
se koukneš jak se to chová, tak po zadání "hesla" tě to pouze přenese na stránku
která má název stejný jako "heslo", s příponou .uht (nebo jak)... má to stejný efekt,
jako bych to zadal do adresní řádky prohlížeče
Scumo
Profil *
No tedy dobře...

Ale kdyz to zahesluji pres php tak my to tu stranku spristupni ze?
A kdyz pouziju javascript tak je to neco podobneho, jen zadam nazev souboru. (Zjistil jsi to "heslo" ?)
Scumo
Profil *
Oprava: Ale kdyz to zahesluji pres php tak my to tu stranku spristupni ze? -> Ale kdyz to zahesluji pres php, pak zadam heslo tam my to tu stranku otevre.
Scumo
Profil *
Tak jsem to udelal pres phpcko...
Moze te to tedy skouknout? : www.scumo.ic.cz/CSS/heslo3.php
Str4wberry
Profil
Ještě doplním jeden odkaz: http://www.jakpsatweb.cz/heslo.html#php
Scumo
Profil *
<body>
<? if($GET["heslo"] != "mellon"): ?>
<!--přihlaąovací formulář -->
<form>
Zadej heslo: <input type=password name="heslo">
<input type=submit>
</form>
<? else: ?>
<h1>Vítejte v Morii!</h1>
... daląí tajný text
<? endif ?>
</body>

Toto jsem skousel, ale nejelo to!

www.scumo.ic.cz/CSS/heslo4.php
Měsíček
Profil
Tak jako omluva :-)

<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="POST">
Zadej heslo : <input type="text" name="heslo"><input type="submit" name="ok" value="Vstup">
</form>
<?php
error_reporting(0);
$pass = $_POST["heslo"];

$good_heslo = "Scumo";

if(isset($_POST["ok"])){
if($pass == $good_heslo){

?>

HTML které se zobrazí když bude heslo správně


<?php

}
else {
?>

HTML které se zobrazí když heslo nebude správně !

<?php
}
}
?>
Měsíček
Profil
Nox :

cituji :

Nepouštěj se prosím do věcí o kterých nic nevíš !!!
To snad nemyslíš vážně? Jak jinak se to naučí než se do toho pustí

to myslím smrtelně vážně, protože pak se nenaučí nic, pokud nechápe základy nemůže jít na složitější věci to dá rozum, bill gates taky nezačal makat na windowsu dokud nesestrojil kalkulačku ;)
kik
Profil *
Já bych potřeboval heslo v HTML a existuje to vůbec ???
kik
Profil *
pište na lukasmahdal@email.cz a mé stránky mahdal17.ic.cz
Bubák
Profil
kik
Ne.
Whitecat
Profil *
To Str4wberry: Díky za odkaz.
To všem: "Nepouštěj se prosím do věcí o kterých nic nevíš !!!
To snad nemyslíš vážně? Jak jinak se to naučí než se do toho pustí" Dostala jsem se do této diskuze právě a jen proto, že jsem nevěděla, jak vytvořit heslo a měla jsem asi jen štěstí, že měl někdo tu odvahu se zeptat dřív:-)))))))

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: