Autor Zpráva
Meloun
Profil *
Potreboval bych poradit...
Chtel bych udelat stranku, ze ktere by bylo mozne prehravat mp3. Existuje neco, cim se to da zajistit? Myslim jinak, nez stahnout a pustit pak treba ve Winampu. Predstavuju si treba nejake okenko, ktere se nacte ze ze stranek... Nejaky prehravac natazeny ze stranek, ktery pak pujde na Windows i Linuxu pokud mozno. Stranky jsou v php/mysql...
Nevite jak na to?
Predem moc dik za rady!
lukysy
Profil
Meloun No píchnout tam pomocí <object> nebo <embed> přímo WMP od Microsoftu, ale fpoho pojede jen na IE. Ve FF je třeba stáhnout plugin a v Opeře nevím...
Meloun
Profil *
Aha, diky... ;-)
Neslo by uvest nejaky priklad? Vubec nevim, jak na to...
Lukasmage
Profil *
Ja sem se tady ptal na neco podobneho :
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=4&topic=57 83

lukas :) doufam ze ti to pomuze.
Cirdan
Profil *
No ani v IE to nemusi ist rovno cez MP, lebo na zaciatku sa pyta.. a ked si vyberiem nieco ine tak mi to bude otvarat napriklad cez Winamp...
A co sa tyka Opery? tak to je absolutne jedno... ta si aj tak vsetko najprv stahuje a az potom to pusta.... ale da sa vybrat prehravac, ktory to ma prehravat....
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.