Autor Zpráva
Jack06
Profil
require "./db.php";

include "./hlavicka.php";

$login=($_POST['login_n']);

$pass1=($_POST['password_n']);

$pass2=($_POST['password_n2']);

if($pass1 == $pass2) {

$heslo= md5($pass1);

$mail=$_POST['mail'];

$pohlavi=($_POST['pohlavi']);

@$foto = ($_POST['pohlavi']);



 mysql_query("SET CHARACTER SET cp1250");

$query = mysql_query("INSERT INTO `session` 

				(`login_n`,`password_n`,`mail`,`pohlavi`,`foto`)

					VALUES 

				('$login', '$heslo', '$mail', '$pohlavi', '$foto.jpg')")

				or die ('Uživatel již existuje.<br /><a href="index.php?page=registrace/registrace">Návrat do formuláře</a>'); //vlozime data do db

if ($query /= 1){

echo("Uživatel byl přidán&nbsp;:&nbsp;<a href='./index.php?page=login/login'>&nbsp;Přihlásit</a>");}

}else{

echo"Hesla se neshodují <a href = 'index.php?page=registrace/registrace'>Zpět</a>";}

include"./paticka.php";


Mockrát prosím Už zkouším udělat při registraci složku se stejným id jako má uživatel ale nejde mi to koukal jsem na manuál ale srcipt se mi třeba vůbec nezpustí. Jestli někdo víte kam co napsat aby se při zegistraci vytvořila uživateli složka s jeho id pls přepiště a pošlete jak to má být mockrát předem děkuji za jakoukoliv radu či pomoc přímou i nepřímou.
peta
Profil
Jack06
jake chyby to hlasi?
cz.php.ne/error_reporting

neni problem s pravy k vytvareni adresaru scriptem?
cz.php.net/chmod

a kde mas script na vytvareni Slozky-adresare?
/= to by melo byt != , /= je myslim operace deleni, ale nejsem si ted jist
Jack06
Profil
mno dal jsem tam normálně mkdir. Už se mi složka vytvoří ale ještě jsem nepřišel jak nastavit ten chmod jak se psalo: 0777. Někde jsem četl že se tam musí přidat nějaká maska 000 nebo nějak tak.

Jinak zde to mám jak to je teď:
<?php
require "./db.php";
include "./hlavicka.php";
$login=($_POST['login_n']);
$pass1=($_POST['password_n']);
$pass2=($_POST['password_n2']);
if($pass1 == $pass2) {
$heslo= md5($pass1);
$mail=$_POST['mail'];
$pohlavi=($_POST['pohlavi']);
@$foto = ($_POST['pohlavi']);

 mysql_query("SET CHARACTER SET cp1250");
$query = mysql_query("INSERT INTO `session` 
				(`login_n`,`password_n`,`mail`,`pohlavi`,`foto`)
					VALUES 
				('$login', '$heslo', '$mail', '$pohlavi', '$foto.jpg')")
				or die ('Uživatel již existuje.<br /><a href="index.php?page=registrace/registrace">Návrat do formuláře</a>'); //vlozime data do db
if ($query != 1){
mysql_query("SET CHARACTER SET cp1250");
  $vysledek=mysql_query("SELECT * FROM session where login_n= '$login'");
  
  while ($zaznam=MySQL_Fetch_Array($vysledek)):
    $id = $zaznam["id"];

echo("Uživatel byl přidán&nbsp;:&nbsp;<a href='./index.php?page=login/login'>&nbsp;Přihlásit</a>");
mkdir("user/$id"); //vytvoří adresář
endwhile;
}
}else{
echo"Hesla se neshodují <a href = 'index.php?page=registrace/registrace'>Zpět</a>";}
include"./paticka.php";
?>

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: