« 1 2 »
Autor Zpráva
Pavliq
Profil
Chci se zeptat, jak moc je těžké vytvořit v php toto :

Jde o normální anketu, ale s trošku kvalitním mozkem...

Dejme tomu, že anketa bude mít 2 otázky,
hlasovat se bude moc 1x za den = 1IP = 1HLAS za 24 hodin
+ to, že anketa bude umět to, že vypíše počet hlasů ke každé odpovědi, bude zaznamenávat procenta a bude mít i graf.
Graf stačí obyčejný = obdélníková čára a které barva bude přesahovat, ta má samozřejmě více hlasů.

O nic jiného nejde, jsem v php amatér, proto se ptám, jestli to je složité nebo to už někde existuje ten kod nebo tak.

Děkuji za Vaše odpovědi :) S pozdravem Pavel Jílek
vertigo4
Profil
takových kódu je dost... zkus se podívat sem : http://www.jaknaweb.com

nebo http://www.linuxsoft.cz/script_list.php?id_kategory=157

nebo http://www.java.tatousek.cz/archiv.asp

nebo http://interval.cz/clanky/php-jednoducha-anketa/
Casero
Profil
Pavliq
vertigo4 ti chtěl naznačit, že máš používat vyhledávání. ;)
Pavliq
Profil
OK a když se zeptám, za kolik kč se dá takový script udělat ?
Měsíček
Profil
zadarmo ? Co je tohle za otázka ...
Pavliq
Profil
Tak mi ho udělej zadarmo :)
Měsíček
Profil
možná bych to dal, ale grafy neumím a nejspíš ani umět nebudu .. a vlastně co ti brání si ji stáhnout ? Vždyť je plno i lepších a zadarmo ;)
Pavliq
Profil
graf :-/ možná si to bereš moc špatně, ale jde jen o něco jako třeba

______________________________________________________________________ _____________
| 20% | 80% |
______________________________________________________________________ ______________|


Jen o nějakej takovej graf :)

jinka je mi snahší za to nějakou kačku dát, než se s tím štvát a ztrácet čas, protože php opravdu moc neovládám a mysql ubec....
Pavliq
Profil
To 80% má bejt vycentrované :)
paulos etruska
Profil
Pavliq
Možná by se ti mohla hodit moje anketa.
Pokud by ses pro ni rozhodl tak na ICQ 249-794-539 ti můžu pomoci s případnými problémy nebo nápady na zlepšení.
Nicca
Profil
co použit :

$width1 = $prvni;
$width2 = $druha;
$width3 = $treti;

?>
<IMG src="1.gif" width=<?echo $width1?> height="5" border="0" alt="">
<IMG src="2.gif" width=<?echo $width2?> height="5" border="0" alt="">
<IMG src="3.gif" width=<?echo $width3?> height="5" border="0" alt=""><br>

kde img sú obrázky široké 1px 3 druhy podla farby (podla ankety)...:))))
Dranel
Profil
Nicca
Nebo místo obrázků použít div s barvou na pozadí...
Pavliq
Profil
Kdyby to tak někdo celé udělal :) Klidně zaplatím, ale musí to být dle mých představ, nepotřebuji 3 odpovědi a nepotřebuji podobiznu blueboard. Ahoj
somebody
Profil
Mám přesně co chceš skoro hotovo, ještě dělám ot ověřování ip adresy, grafy v css jsou brnkačka. Zajmalo by mě na co tady pánové zase divujou jak divý :-) Když se na to dá vužít krasně dvou spanu, že?! Ať žije sématika...
Str4wberry
Profil
Ptám se somebody:
„Když se na to dá vužít krasně dvou spanu, že?! Ať žije sématika...“
Proč Ti přijde použití spanu namísto divu sémantičtější?
Pavliq
Profil
http://wwwtvorba.net/data/anketaa.JPG

hele přesně o něčem takovém já toužím.......

takže pokud někdo má, ukažte :) klidně zaplatím, ahoj
somebody
Profil
Proč Ti přijde použití spanu namísto divu sémantičtější?

Např. že web má každej přeDIVovanej. Podle toho taky vypadá dnešní úroveň kodéru. Neyužívají se odstavce ani spany... Kód nemá být jeden velkej div ! Alespoň tak je to dle sématiky co jsem četl já. Ale klidně jsi to divujte.

Pavliq, hoď kontakt já se ti ozvu...
Pavliq
Profil
324 042 803 - ICQ
spyder
Profil *
http://wwwtvorba.net/data/anketaa.JPG

ten obrazok nejak nesedi :D..napr 12% z 1600 nie je ani zdaleka 100 :D:D
Pavliq
Profil
omg je to příklad :)
Jinak už na to nikoho nepotřebuju, somebody za to chtěl rovnou litr, což je podle mě cena pro trotla :)

Už mi to dělá můj php koder, čauvec...
somebody
Profil
Jinak už na to nikoho nepotřebuju, somebody za to chtěl rovnou litr, což je podle mě cena pro trotla :)


Přesně tohle jsem čekal od 17-letýho puberťáka, který za každým druhým slovem používá omg :-)
Každý má svou cenu, a muj čas je drahej.
Pokud něco neumíš musíš platit...

měj se...
djlj
Profil
somebody za to chtěl rovnou litr, což je podle mě cena pro trotla
Máš pravdu, je to málo.
somebody
Profil
djlj : Ámen! :-)
Str4wberry
Profil
Odpovídám somebody:
Mohl bys mi dát odkaz na ty poznatky, které jsi četl? Span i div jsou nesémantické značky, takže nechápu, proč Ti použití spanu místo divu přijde sémantičtější.
Měsíček
Profil
100 za skript ... a kolik by jsi chtěl :-)) ?
somebody
Profil
Mohl bys mi dát odkaz na ty poznatky, které jsi četl? Span i div jsou nesémantické značky, takže nechápu, proč Ti použití spanu místo divu přijde sémantičtější.

Vím že jsou to "nesémantické značky", i když mi tohle přijde trošku jako klišé. Ale abych odpověděl, špatně jsem se vyjádřil. Jen jsem chtěl říct, že lidi divujou a divujou, a nevyužívají kombinaci. A např na řádkový graf mi přijde "sématičtější" dát méně používaný a lépe čitelný span než div. O tom je to celý. Doufám že teď jsem se vyjádřil chápavěji.
tiso
Profil
somebody - span je o jeden znak dlhší ako div... lépe čitelný???
somebody
Profil
lépe čitelný???

tiso - span je element řádkový, div je element blokový...
tiso
Profil
somebody - to viem, ale ty ho chceš použiť ako blok, nie? Alebo mi niečo ušlo?
Pavliq
Profil
Tak se tu dále dohadujte, ale jinak už to mám hotové a jako příklad to je zde : http://kopej.ic.cz/anketa.php *4* čauvec
« 1 2 »

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: