Autor Zpráva
Nicca
Profil
mám dotaz ako možem refreshovat údaje selectované z SQL (fórum)
PHP to pravdepodobne nepodporuje (ak ano tak som teda pekna LAMA) ale technicky sa mi to nezdá

bude potreba pravdepodobne JAVA ale tú neovládam nieaká nápoveda?????????
onLoad sa vztahuje len na javascript??

pravdu povediac javu by som nerada použila nieaký iný jazyk??
Taps
Profil
Nicca
a co header ?
Nicca
Profil
to jako nastavit va java aby sa časovo trebars 0,5 minuty naheadrovalo znova forum ,ale čo ak má v tom čase zrovna uživatel rozepsanu správu???
neviem uložit do pola session rozpísanú správu a po headri echo $_session["text"]; do pola value ??
to by šlo ale niečo priamejšie ,,,

header som použila ako manual refresh
djlj
Profil
naheadrovalo znova
Co je to?

Použij meta tag a do formuláře pro psaní zprávy ho nedávej. Více na http://www.jakpsatweb.cz/meta-tagy.html
Nicca
Profil
ešte pár otázok sú mimo téma ale nechcem hltat priestor
1. ako zmením expiračnú dobu session???? (zkrátim)
2. nieaký regulérny skriptík ktorý zabráni vkladanie meno/heslo s prázdnymi znakmi??
Nicca
Profil
djljmockrat dik za pomoc urobila som to meta tagom problem je ale nedočítala som sa ako ho
redukovať na určitú oblast (problém z mazaním textu správy)
dá sa ukončit (vymezit???)

je to tak ako som si myslela refreshne to stranku to je pravda
ale text zmizne
djlj
Profil
Na tu stránku, kde se píše nová zpráva, ten tag prostě nedávej.
Nicca
Profil
problém je že mám forum spolu zo zadanim pre text
mám stránky rozsekane pravy,lavy zahlavi ,zapati - vlozené include do stránaky a stred je dynamický ,
nemám to zvlášt ....
tiso
Profil
Nicca - v tom prípade to máš zle... Pokiaľ to má byť chat, tak použi frame alebo iframe, pokiaľ to má byť diskusia, tak nerob refresh.
Nicca
Profil
dakujem už to funguje frame ,meta to som sa dozvedela novinky ,asi som podcenila html..:))
ps : tiso ako si to myslel že to mám zle?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: