Autor Zpráva
Kub@
Profil *
Menu jsem udelal tak ze jsem napsal asi 10 odkazu pod sebe a kdyz mi to nevychazelo tak jsem tam hodil <br> takze jsem to zalomil a menu pokracovalo na dalsim radku......klidne se podivej te..ale stranky jeste nejsou prizpusobeny vzhledu...
www.pc-sw.own.cz
Str4wberry
Profil
Odpovídám Kub@:
A o co vlastně prosíš?
habendorf
Profil
Menu jsem udelal tak ze jsem napsal asi 10 odkazu pod sebe ...
Tak to gratuluju. A co my s tím?
Kub@
Profil *
Jak udělat vodorovné menu??? v html
habendorf
Profil
Vždyť už jsi ho udělal, ne?
Rodrigo
Profil
Tady toho je habaděj, ale je to děláno pomocí CSS.
Rodrigo
Profil
kub@ nemyslel jsi spíše "vertikální" menu?
Kub@
Profil *
Rodrigo: ne vertikalni ne...ale kdyz se mi nepodari pekne udelat horizontalni tak budu muset udelat to vertikalni..:-(
Rodrigo
Profil
Tak v tom případě si najdi něco na Http://www.jakpsatweb.cz/ a tam si přečti něco o tagu <menu> , <li> , <ul> a pak přejdi do sekce CSS, kde si přečti něco o border , width , height , margin , background ...
Joker
Profil
Kub@
Pořád nevím, v čem je vlastně problém.
Třeba tohle:
<a href="první">první</a> <a href="druhá">druhá</a> <a href="třetí">třetí</a>

je vodorovné menu, není?
Rodrigo
Profil
On asi myslel něják graficky zpracované ..
Joker
Profil
Rodrigo
On asi myslel něják graficky zpracované ..
To co jsem napsal může být "nějak graficky zpracované". O to se stará CSS.
Rodrigo
Profil
Já vím Jokere, viz .. můj příspěvek před tebou.
Kub@
Profil *
hele dikes Rodrigo..tam jsem si vybral a asi zacnu s css....zatim jsem pouzival jen takove drobnosti...ale css je vychytany.....DIKY
M7
Profil *
čus lidi, potřeboval bych vědět jak udělat normal otvírací menu, co nejsnáš..kde na to vemu ňákej dobrej html kod? jo stahnul jsem si program AllWebMenus...a tam zas nevim jak se to menu po vytvoření v kodu použije..neví někdo? díky
Měsíček
Profil
ví, ale založ si nové vlákno. Ale bez použití JS uděláš otevírací menu těžko.
Gekon
Profil
Měsíček
Těžko? Pomocí CSS to nejde, jo?
Měsíček
Profil
Velmi pofiderně, ale tak jak si to on nejspíše představuje určitě ne :)
habendorf
Profil
Měsíček

Co to? Jaký pofidérně?
Manq
Profil
Měsíček
Jak, prosímtě, víš, jak si ono menu M7 představuje?
Měsíček
Profil
Ne tak kvalitně a hezky jako přes využití plné síly (X)HTML , CSS a JS dohromady je to už jasné :-)

Manq: tipuju.
Manq
Profil
Co to? Jaký pofidérně?
Nebral bych v potaz. Zde jde jen o neznalost významu tohoto slova.
Měsíček
Profil
Manqu otéčkuj si někde jinde a neznalost slov si nahazuj taky někde jinde. Díky moc.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0