Autor Zpráva
Emil
Profil *
Co mám vložit do kódu videa aby byl objekt uprostřed stránky, teď je video vždy vlevo?

Kód:

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/f5jR8acehW4&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/f5jR8acehW4&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Děkuji za odpověď
Matty
Profil
Do object vlož align="center" nebo tam můžeš dát style="position:absolute;left:50px;top:90px;" pro přesné umístění videa.
Emil
Profil *
Matty tak ten align je nefunkční a style tam dávat nechci, neboť popisovat pět videí pod sebou styly, tak to mi připadá dost náročné, musí být nějaká jednodušší cesta jak to hodit zleva na střed, ale díky moc
Railbot
Profil
Emil
Celé to obal divem, kterému dáš text-align:center a pokud i ten chceš mít na středu, tak margin: 0 auto
Emil
Profil *
Railbot díky, ale asi by to bylo lepší ukázat na tom kódu, to víš začátečník.
Emil
Profil *
Nejde to, nebo to neumím, stále je obrazovka you tube vlevo, nenajde se nikdo, kdo mi to ukáže i s kódem? dík
Měsíček
Profil
Opravdu to máš takhle?

<style>
body {text-align:center;}
</style>


<div id="neco" style="margin:0px auto;text-align:center;">
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/f5jR8acehW4&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/f5jR8acehW4&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
</div>
Emil
Profil *
Měsíček

Díky moc, to je ono, i bez stylů...

<div id="neco" style="margin:0px auto;text-align:center;">
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/f5jR8acehW4&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/f5jR8acehW4&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
</div>

jenom se musí vyhodit nesmyslné </param> 2x e je to OK moc díky

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: