Autor Zpráva
Ja-o5
Profil *
Prosim, prosim, poznate niekto nejaku php funkciu, ktora by vygenerovanu html stranku vedela previest do jpg?
napr. otvori sa link domena.ss/image.jpg ale ten zobrazi ako obrazok obsah stranky povedzem domena.ss/index.html.

dakujem.
Joker
Profil
Sice nechápu, k čemu je to dobré, ale asi nejjednodušší řešení by bylo udělat sadu screenshotů těch stránek.
Tzn. udělám stranka.html, zobrazím v prohlížeči, udělám screenshot...
Ja-o5
Profil *
ano, ale to by sa muselo robit rucne.
ja ale potrebujem, aby na webe bol skript php, ktory by vygeneroval obrazok z nejakej url (nieco ako screenshot stranky ale automaticky generovany - niektore katalogy to tak maju urobene).

viete mi poradit s tymto? dakujem
djlj
Profil
To php neumí.
Ja-o5
Profil *
tak to je velka skoda. nasiel som prave moznost niecoho podobneho, ale musela by sa na linuxovy server nahodit jedna utilitka a ju volat z php skriptu... trosku zlozite, ale asi nebudem mat inu moznost.

dakujem za vase reakcie, a ak by ste niekto dosli na to, ako by to slo zjednodusene urobit, budem vam vdacny za rady.

majte sa.
Ja-o5
Profil *
tak to je velka skoda. nasiel som prave moznost niecoho podobneho, ale musela by sa na linuxovy server nahodit jedna utilitka a ju volat z php skriptu... trosku zlozite, ale asi nebudem mat inu moznost.

dakujem za vase reakcie, a ak by ste niekto dosli na to, ako by to slo zjednodusene urobit, budem vam vdacny za rady.

majte sa.
Ja-o5
Profil *
sorac za dvojite uverejnenie odpovede, ale spojenie so servrom nejako skolabovalo a po refreshnuti sa to tam zobrazilo dvakrat.
habendorf
Profil
Pokud dobře chápu - http://www.phpfuncs.org/?content=show&id=10&sid=
mila
Profil
http://www.thumbalizr.com/
Ja-o5
Profil *
habendorf a mila,
dakujem pekne, presne take nieco som si predstavoval, ale ma to jeden hacik. potrebovali by sme, aby to bezalo na nasom servri, teda aby sa zbytocne nemusel kontaktovat treti server.

vedeli by ste poradit, ako na to?
asde
Profil *
ak ti ide len o priponu tak preco nepouzijes mod_rewrite??
Ja-o5
Profil *
asde, nejako miv tomto pripade unika pouzitie mod_rewrite. mohol by si tvoju myslienku trosku opisat?
habendorf
Profil
Ja-o5

S tím rewritem je to blbost.
Ja-o5
Profil *
habendorf, dakujem za reakciu. tiez mi nejako nedavalo zmysel pouzivat rewrite, jedine, ze by sa v nom vyskytla funkcia, o ktorej neviem :-) .

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: