21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Mufna
Profil
Zdravím Vás. Mám problém při vkládání flashe (ale i pouhého obrázku) - dělá mi to pod tím mezeru asi tak 6px. Zkusil jsem několik konstrukcí, funguje mi pouze toto (bez flashe):

<table width="764" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td colspan="3" valign="top" style="height:203px;background-image: url('../images/header1.jpg'); background-repeat:no-repeat;background-position: top left">
<div style="float:left"><a href="../index.html"><img src="../images/logo-mm-computers.jpg" width="160" height="125" alt="" /></a></div>
</td>
</tr>
....
....
....

Jakmile do <td></td> vložím <object></object>, tak mi dole vyskočí mezera (ve Firefoxu a Opeře, IE 6 to nedělá, IE 7 nevím). Kód flashe je následující:

<object data="flash/mm-comp-flash-header.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="764" height="203">
<param name="movie" value="flash/container.swf?path=flash/mm-comp-flash-header.swf" />
<param name="play" value="false" />
<param name="loop" value="false" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="scale" value="noborder" />
<param name="devicefont" value="true" />
<param name="bgcolor" value="#fff" />
<!-- <param name="wmode" value="opaque" /> -->
</object>

Jinak celá stránka je validní XHTML 1.0 Strict, takže něco není v pořádku pouze s tímto kouskem kódu. Flash má rozměry taky v pořádku - 764x203

Ještě pozn: při zvětšování písma ve Firefoxu se i ta mezera zvětšuje
Mufna
Profil
Tak už jsem to spravil - obalil jsem to do divu a vytvořil v CSS id="flash"

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0