Autor Zpráva
gr
Profil *
dobry den , nevite někdo jak můžu poslatdata
v $_POST nebo $_GET bez formulaře??

teda v get je to v url ........
v $post nevim , ale jde tobezsubmitu??
Str4wberry
Profil
Běžným odkazem.
Mike8748
Profil
$_GET posles odkazem

oboji jde poslat pomoci socketovych funkci, kdyz si to naprogramujes.
nebo muzes pouzit CURL knihovnu
gr
Profil *
oboji jde poslat pomoci socketovych funkci, kdyz si to naprogramujes.
nebo muzes pouzit CURL knihovnu


pleas nejaké odkazy z tym jsem nedelal (( zatim..))
nightfish
Profil
http://cz.php.net/curl
Leo
Profil
"v $post nevim , ale jde tobezsubmitu??"

Pokud je klientem prohlizec pak treba JavaScriptem (napr. AJAXem), pokud je klientem PHP pak treba knihovna CURL, Leo
gr
Profil *
no tak psal jsem to z lopaty :))
skusim CURL nevim jestli mam na tohle "chapadla " ..... :)
peta
Profil
get - odkazem, Str4wberry, stranka?aaa=1&bbb=2
$_GET['aaa'] = 1
$_GET['bbb'] = 2
get / post - ajax - google.com ajax simple example
get / post - formular, ten formular muzes mit skryty (jakpsatweb - css), muzes jej ovladat javascriptem (jakpsatweb - javascript - priklady - formulare), muzes ho mit v externim frame (jakpsatweb - html - frame, jakpsatweb - javascript - objekt window)

session / cookies jsou dalsi moznosti, napriklad

CURL tusim nema wz.cz povoleno nebo nejaky cas nemelo. Takze bych na to prilis nespolehal.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: