Autor Zpráva
dave777
Profil *
Ahojte.
Mam kod na smazani souboru ve slozce:
$dir=opendir("fotky/$safe_album");
while ($soubor=readdir($dir)){
   echo $soubor;
   unlink("fotky/$safe_album/$soubor");
}
closedir($dir);

Nechapu ale, proc pri echo $soubor se mi vypise jako ...22.jpg a ne 22jpg.
Dik.

----
Editace Mistrem: Úprava tagu na diskuzi: [kod] -> [pre].
Petyk
Profil
první dva soubory jsou aktuální adresář (.) a nadřazený adresář (..), proto ty tři tečky na začátku.
Petyk
Profil
jo,jeste kdyby sis to echo napsal rozumne s nejakym separatorem, tak te to napadne mnohem driv

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: