Autor Zpráva
Pavel Vlček
Profil *
Dobrý den. Kdysi jsem tu posílal upload, že jej chci omezit pouze na midi. Te´ď jsem tam cosi připsal, ale pořád to hlásí, že soubor není midi, ale on midi je.
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>Upload souboru na server</title>
</head>
<h1>Upload souboru na server</h1>
<?
if ($_FILE['type']!="audio/midi")
{
echo "Pardon, ale tento soubor nelze nahrát. Můžete nahrávat pouze midi";
exit();
}
else
?>
<h2>Nahráli jste :</h2>

<!-- hlavní článek -->
<br/>
<center>
<table border="0">
<tr><td align="center">
<?
print "<b>Uploaded File Name : " . $_FILES["myFiles"]["name"][0]."<br/>\n";
print "Uploaded File Size : " . $_FILES["myFiles"]["size"][0]."<br/>\n";
print "Uploaded File Mime Type : " . $_FILES["myFiles"]["type"][0]."<br/>\n";
print "</td><td align=\"center\">\n";
?></td>
</tr><tr><!-- www.albert.wz.cz --><td align="center">
<?
$isValidUpload = move_uploaded_file ($_FILES["myFiles"]["tmp_name"][0], $cesta.$cesta1.$_FILES["myFiles"]["name"][0]);


if ($isValidUpload)
{
print "Upload OK!<br />";
}
?></td>
</tr>
</table>
</center>

<br /><br />
<H2><p align="center">Soubor byl uložen.
<br /><br />
<br /><br />
Děkuji</p></H2>
<br />
<br /><br /><br />
<CENTER>
<INPUT onclick=history.back(); type=button value="Pošli další">
</CENTER>
<br />
</body>
</html>
Jde o řádek if ($_FILE['type' atd.
djlj
Profil
$_FILES["myFiles"]["type"][0]
Pavel Vlček
Profil *
Tam místo 0 mám dát "audio/midi"?
Pavel Vlček
Profil *
A ještě problém v katalogu.
<?
echo "odstranit";
if($REMOTE_ADDR="88.102.48.198")
$id=opendir('zvuky/');
while (($file = readdir($id))!==false):

echo "<p><a href='delete.php?file=zvuky/".$file."'>".$file."</a>";
echo "".filetype(zvuky/$file)."";
echo "'>";
echo "</p>";
endwhile;


echo "přehrát";
$id=opendir('zvuky/');
while (($file = readdir($id))!==false):

echo "<p><a href='play.php?file=zvuky/".$file."'>".$file."</a>";
echo "".filetype(zvuky/$file)."";

echo "'>";
echo "</p>";
endwhile;


closedir($id);


?>
Jedná se o řádek echo ""filetype(zvuky/$file)."";
Hlásí to division by zero.
djlj
Profil
Cože? Nahraď to místo $_FILE['type']. Sáms to ve svém dotazu zmínil, proto jsem předpokládal, že ti to dojde.

Tobě bych taky už doporučil si něco o php přečíst a prostudovat, protože se tu opakované ptáš na naprosté začátečnické věci: http://linuxsoft.cz/php/ nebo http://polopate.jakpsatweb.cz (je třeba umět číst).
djlj
Profil
Pavel Vlček
Přečti si něco o php!

echo "".filetype(zvuky/$file).""; je naprostá blbost. Klikni na výše uvedené odkazy a pročti si vše co se věnuje naprostým začátkům v php.

echo filetype("zvuky/".$file);
Pavel Vlček
Profil *
Děkuji. Už mi to jde. Já mám celou dokumentaci k php v češtině, jenže u těch funkcí zrovna nejsou žádné příklady a ty já potřebuji.
djlj
Profil
Pavel Vlček
http://cz.php.net/manual/cs/features.file-upload.php

V druhém případě jsi měl jednoduše kompletně špatně syntaxi, proto si nastuduj naprosté začátky php. O tři příspěvky výš jsem ti napsal dva odkazy, tam najdeš všechny potřebné informace. Mám pocit, že i tobě ty odkazy píšu už poněkolikáté, ale ty se stále ptáš na to stejné.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: