Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
kohout Profil |
#1 · Zasláno: 10. 2. 2008, 11:09:51
Mam následující problém - v iframu mam submenu a u jedný položky potřebuju, aby se otevřela v novym okně. Když jí dám target="_blank", otevře se sice v novym okně, ale načte se jen ten obsah iframu. Potřebuju, aby se v novym okně otevřela celá stránka, která ten rám obsahuje. Nevíte někdo jak na to?
|
||
Bubák Profil |
#2 · Zasláno: 10. 2. 2008, 11:21:04
|
||
kohout Profil |
#3 · Zasláno: 10. 2. 2008, 11:33:12 · Upravil/a: kohout
Asi jsem to napsal špatně. Mam v tom iframu zároveň to submenu i obsah, přičemž to submenu je tam daný přes include (celý je to docela nešťastně řešený, ale já to nedělal). Všechny ty položky v tom submenu se načítaj normálně v tom framu, jen jednu položku bych potřeboval aby se otevřela v novym okně.
Vypadá to takhle nějak: _______________________ obsah stránky, hlavička atd.. _________________ | odkaz odkaz odkaz | | | |text, text, text, text, | |text, text... | __________________ patička, konec stránky ______________________ ten obdélník je iframe s menu i obsahem, a dejmetomu ten třetí odkaz potřebuju otevřít do novýho okna:) Jde to vůbec? |
||
kohout Profil |
#4 · Zasláno: 10. 2. 2008, 11:36:16
Sakra, je to trochu rozhozený. Snad to jde z toho pochopit:)
|
||
yFang Profil |
#5 · Zasláno: 10. 2. 2008, 16:51:32
kohout
No tak dej odkaz na stránku, kde je obsah stránky, hlavička atd.. . V ní je zahrnut i ten rám. Nejlépe nepoužívej rámy vůbec. ;) |
||
kohout Profil |
#6 · Zasláno: 10. 2. 2008, 17:36:05
yFang
No... a jak docílim toho, aby se v tom rámu načetl ten odkaz, kterej chci?:) Jinak za ty rámy nemůžu, nepoužívám je a ani nepoužívám odkazy co se otevíraj v novym okně, ale tohle plus ještě pár věcí jsem dostal za úkol dodělat . |
||
yFang Profil |
#7 · Zasláno: 11. 2. 2008, 16:19:49
kohout
No tak můžeš si pomoct PHP, ale to už je zbytečný dělat rámy. Tak jak si to představuješ toho asi nedocílíš. Nevím. |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0