Autor Zpráva
Langys
Profil *
Hola,
zkoušel sem udělat formulář (skript php) ale v případě že položek bylo více než 5 nefungovalo to, a rovněž to nefachalo se selectem... (safe mode)?
ted sem to prubnul přes mailform.cz a tam to funí... neví někdo v čem by mohl být problém??? díky
krteczek
Profil
co kdybys tu dal zdroják? věštecké koule nevlastnime :-)
Langys
Profil *
zdroják je v podstatě totožnej stím co najdeš na jakpsatweb.cz... možná že sem blbej já, nebo server kde sem to skoušekl (webzdarma) má nějaký omezení...???
krteczek
Profil
jako ja nevim jaky zdrojak, ahledat ho někde nebudu, na to nemám čas...jestli chceš pomoct tak to tu pastni, budeme vědět více, věštit fakt neumim
krteczek
Yuhů
Profil
myslím, že už jsem to řešil mailem. Ve funkci mail() tam prostě bylo o parametr víc, to je celé.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.