Autor Zpráva
00flash00
Profil
Zdravím,
Potrebujem urobit v diskusií, aby mal kazdy druhy príspevok nejaku inu farbu pozadial, bude to tak prehladnejsie.
Takto nejako to vyzera : http://img441.imageshack.us/img441/2296/beznzvuzx1.jpg

A toto je cast kodu:

$content .= '<div class="fb-disc-item item'.(($counter%2)+1).'">
					<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"><tbody><tr>
					<td valign="top" width="65" style="text-align:center;">
						<a class="dsc-avatar" href="/index.php?option=fbprofile&task=showprf&userid='.$res->userid.' " ><span class="fb_avatar"><img src="avatars/'.$result222->avatar.'" alt=" " /></span></a><br />
						<span class="view-username"><a class="dsc-username" href="/index.php?option=fbprofile&task=showprf&userid='.$res->userid.' " >'.$res->name.'</a></span>						
					</td>
					<td valign="top"> 
						<div class="fb-disc-item-cover" ><span class="dsc-subject"> '.$row->title.'</span><br />
							<span class="dsc-date">'.gmdate("M d Y H:i:s",$res->time).'</span>
							<div class="dsc-text" >'.$result2->message.'</div>
						</div>
					</td>
					</tr></tbody></table></div>';


Vdaka za pomoc
Leo
Profil
Tak to pozadi proste nastavite jine, v cem je problem? Zjistit ktery prispevek je sudy a ktery lichy? Leo
Miloš
Profil
Pruhované tabulky mají jak javascriptové řešení – http://wellstyled.com/css-striped-tables.html
stejně tak je lze označit třídou (class) již na straně serveru, jsou-li stránky generovány PHP.
DJ Miky
Profil
item'.(($counter%2)+1).'

Tohle by možná mohlo dělat to, co je potřeba, možná bude stačit nastylovat třídy .item1 a .item2.
00flash00
Profil
Díky, len neviem ako to do toho kodu zakompoujem :(
Manq
Profil
00flash00
DJ Miky ti to přece napsal. Zkus nastylovat v CSS ty třídy.
00flash00
Profil
Nejde to cez to, to je proste counter ktory dava kazdemu príspevku +1 cize to by som do CSS musel vpisat az item1 - item500
00flash00
Profil
Nejde to cez to, to je proste counter ktory dava kazdemu príspevku +1 cize to by som do CSS musel vpisat az item1 - item500
yellow
Profil
Já se v php nevyznám, no nevím co je to counter nebo item ci co tam mate.
Já bych to delal takto:

$query = "SELECT * FROM tabulka";
$result = mysql_query ($query) or die ("nelze nacist tabulku");
$promena=0;
while ($line = mysql_fetch_array($result)) {
if ($promena==0) {$promena=1; /*nejaky kod*/ class="bila" /*nejaky kod*/ }
else {$promena=0; /*nejaky kod*/ class="cerna" /*nejaky kod*/}
}

né, že mě ukamenujete, jsem začátečník
DJ Miky
Profil
Nejde to cez to, to je proste counter ktory dava kazdemu príspevku +1 cize to by som do CSS musel vpisat az item1 - item500

Jenže z toho counteru se počítá jen zbytek z dělení dvěma (tzv. modulo, %), které může u dvojky nabývat hodnot 0 (sudé číslo) a 1 (liché číslo). K tomu se přičte jednička, takže možné hodnoty budou 1 a 2. Zkus nastylovat třídy .item1 a .item2 a uvidíš…
00flash00
Profil
Ok díky DJ MIki uz mi to ide ako ma :)
peta
Profil
Miloš
Taky mam jedno JS reseni
http://peter-mlich.wz.cz/x/ww/js/jspriklady.htm
# js-tab.htm
Miloš
Profil
peta
Wellmi pěkné, neznal jsem.
Tohle je přesně ta z ukázek smysluplného využití js – namísto hodin, dnesmásvátků, sněžení, myších ocásků a podobných hloupoučkých (a především zbytečných) frajeřinek.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: