Autor Zpráva
Mario
Profil *
Dobry den,
prosím o radu jak otevřít "vnořenou" stránku s parametrem.
Přesněji řečeno v naším ishopu máme možnost doplnit odkaz na náhled zboží. Do této adresy můžeme předat i parametry v jakém novém okně (velikost, umístění...) a adresu stránky která se má spustit, popř. další. Stránka v novém okně se ovšem skládá ze dvou zdrojů (různých adres). Potřebujeme pustit jednu základní stránku (stále stejná) ve které se zobrazí stránka další (ta se mění dle zboží), ale nevíme jak jí předat požadovaný parametr s adresou této druhé stránky.

Nevíte prosím někdo jak z toho ven a předat parametr té druhé strany?

Snad jsem to popsal srozumitelně, popř. doplním na základě dotazu

Děkuji za případné rady

Mario
Dedleg
Profil
Nevem kde vidis problem,
Za adresu daj otaznik a parametre
Mario
Profil *
Dík za odpověď,
nepatřím zrovna mezi znalce tvorby stránek na webu. Pro náš iShop máme nainstalovaný program a tam uvádíme co chceme v dané položce mít napsané, popř. co chceme spustit. Po té vše vyexportujeme na web.
Moc se v tom nevyznám, mohl by jsi mi prosím uvést příklad?
Za adresu dám třeba "?www.test.cz/zdroj/test1.html" ? Pokud ano, co musím napsat na základní stránce kterou budu volat z iShopu, abych parametr za otazníkem předal další stránce, která se v ní pouští?

Dík za pomo

Míra
Mike8748
Profil
bylo by dobry rict o jakej "iShop" jde
zalezi jaky ma ten program vlastnosti, co vsechno umi
vertigo4
Profil
Mario
?www.test.cz/zdroj/test1.html
takhle se nezadává parametr... ?stranka=www.test.cz/zdroj/test1.html a pak pomocí $_GET['stranka'] dostaneš proměnou (tu adresu) a s ní dál pracuješ
Mario
Profil *
bylo by dobry rict o jakej "iShop" jde
zalezi jaky ma ten program vlastnosti, co vsechno umi


Jedná se o obchod :http://www.inshop.cz

Omlouvám se za pomalejší chápaní a že se snažím "fušovat" do řemesla lidem, kteří vytváří weby. Jsem spíše obchodník a proto se obracím zrovna na Vás :)
Nyní jsem zkoušel hledat informace týkající se příkazu $_GET. Našel jsem především informace odkazující se na php, což náš poskytovatel iShopu nepodporuje. Pokud to jde udělat v html, popř. pomocí nějakého skriptu, poraďte mi prosím více podrobněji.

Děkuji za Váš čas

Míra
vertigo4
Profil
Mario
hmm tak bez php to je marný... nevím, možná to jde i javascriptem, s tím ti ale moc neporadím
vertigo4
Profil
Mario
jo ted jsem se díval na ten inshop... je to v asp... v tom se absolutně neorientuji, ale myslím že tam bude taky něco jako $_GET... tady je toho víc http://interval.cz/clanky/otaznik-za-nazvem-asp-stranky/

když se tak dívám na to asp, tak si říkám zlatý péhápéčko

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: