Autor Zpráva
psycho_pat
Profil *
dobry den chcel by som sa opytat :

mam formular kde niekdo napise nick a vytvori sa mu automaticky php subor...
--- no a ako dostat jeden php script automaticky do toho suboru po kazdej registracii??
aby vzdy ked sa nekdo regne (nick napr. fero) a urobi subor co sa bude volat ako nick (fero.php) aby do neho vzdy zapisalo ten php script co chcem....diky :-)
Matty
Profil
psycho_pat
Myslíš aso tohle:
<?php
$nick = $_POST["nick"];
$filename = FOpen ("$nick.php", "w");
FWrite($filename, "tady kod, kterej tam chces vlozit");
FClose($filename);

A že tohle má něco společnýho s tím tvým posledním tématem? :-)
psycho_pat
Profil *
jo ..má :D ...

pokúšam sa to robiť take jednoduche bez DB ...to mi staci :-) tak diky
psycho_pat
Profil *
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/free/ic.cz/p/pfcooler/root/www/reg_pohon.php on line 7

toto mi hlasi ......a takto vyzera ten php subor co si mi poradil po vlozeni potrebneho scriptu:

<---------------------------------------------------------->
<?
php
$nick = $_POST["nick"];
$filename = FOpen ("klik/$nick.php", "w");
FWrite($filename, "<?php
$nazov_suboru = "$nick.txt";
$subor = fopen($nazov_suboru, "a+");
$pocet = fread($subor, 1024);
$pocet++;
ftruncate ($subor,0);
fwrite($subor, $pocet);
fclose($subor);
echo $pocet;
?> ");
FClose($filename);

<html>
<body>
A si regnuty
</body>
</html>
<------------------------------------------------------------>

pls co s tym???a ked mam "registraciu" tak tam je len treba napisat Nick.........to je vsetko pls help
psycho_pat
Profil *
teda aby to bolo presne je to toto:


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">

<?
php
$nick = $_POST["nick"];
$filename = FOpen ("klik/$nick.php", "w");
FWrite($filename, "<?php
$nazov_suboru = "$nick.txt";
//Otvori subor ak neexistuje vytvori ho
$subor = fopen($nazov_suboru, "a+");
//Precita ho
$pocet = fread($subor, 1024);
//Pripocita 1
$pocet++;
//Zmeni velkost suboru na nulovu dlzku
ftruncate ($subor,0);
//Zapise do suboru
fwrite($subor, $pocet);
//Zavrie subor
fclose($subor);
//Vypise cislo
echo $pocet;
?> ");
FClose($filename);

<html>
<body>
A si regnuty
</body>
</html>
Měsíček
Profil
To je co??

echo $pocet;
?> ");
FClose($filename);
psycho_pat
Profil *
to je na to ..lebo ...ono to vlastne sluzy na to.aby to vypysovalo kolko krat bola stranka vygenerovana.....ale to je jedno

toto je vlastne zdrojak toho..co chcem vlozit do kazdeho toho php suboru co sa automaticky vytvori:

?php
$nazov_suboru = "$nick.txt";
//Otvori subor ak neexistuje vytvori ho
$subor = fopen($nazov_suboru, "a+");
//Precita ho
$pocet = fread($subor, 1024);
//Pripocita 1
$pocet++;
//Zmeni velkost suboru na nulovu dlzku
ftruncate ($subor,0);
//Zapise do suboru
fwrite($subor, $pocet);
//Zavrie subor
fclose($subor);
//Vypise cislo
echo $pocet;
?>

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: