Autor Zpráva
Mario
Profil *
Dobrý večer,
rád bych dal na stránky několik souborů ke stažení, ale zároveň bych k odkazům chtěl uvést i velikosti těchto souborů. Nechce se mi ovšem při každé změně ručně opravovat aktuální velikost.
Rád bych zjištění velikosti přenechal na nějakém skriptu, nebo na nějaké jiné fintě. Poradíte jak na to?

Děkuji za rady

Mario
Casero
Profil
Mario
http://cz.php.net/manual/en/function.filesize.php
Mario
Profil *
Děkuji za odpověď. Zapomněl jsem napsat, že nemám k dispozici php. Stránky využívají pouze skripty, popř. mám možnost využít asp.
Ale pokud je to možné, raději bych využil skript.

Dík

Mario
Měsíček
Profil
Ale pokud je to možné, raději bych využil skript.

Tohle je skript.

popř. mám možnost využít asp.

Na takové dotazy se ptej spíše na stránce Http://www.builder.cz/ ,ale je možné, že se i zde najde ASP programátor.
AMATER
Profil *
Ahoj,

prosim, vidim, ze toto je uz diskusia starsieho data, ale
prosim viete mi niekto napisat ako mam zistit velkost adresara?
Aby mi vypisalo velkost suboru to viem urobit cez filesize()
ale ako mam urobit, aby mi to vypisalo velkost adresara, v ktorom je viac suborov...
Dakujem vopred veeeelmi krasne.
Medvídek
Profil
projit velikost vsech souboru a pricitat je ........ treba ..... to je prvni, co me napadlo.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: