Autor Zpráva
Kráťa
Profil
Ahoj, potřeboval bych u fóra miniBB zapoznámkovat na indexu ten kousek, který říká, aby se zobrazila šablona "user_login_form.html" (ale jen na indexu, ve vlákně ne) a šablona se seznamem kategorií (asi main_forums_cell - nevím jistě). Vůbec nevím, kde to hledat.
Chci docílit toho, že bude asi 20 stálých threadů, nebudou registrovaní a nebudou žádné kategorie. Zkrátka aby na indexu byla pouze "main_header, tabulka s thready a main_footer.
Děkuji za radičky.
Kráťa
Profil
"hup-up"
Nebo alespoň kde je tam definováno to naskládání šablon za sebou a já si to najdu.
Str4wberry
Profil
Odpovídám Kráťovi:
index.php – Vymaž (obal komentářem) řádku začínající:
if(!in_array($action,array('registernew','register'
Kráťa
Profil
Str4wberry
Dík moc za nápovědičku. Ono mi to přihlašování z indexu zmizelo. Zároveň ale zmizelo. když se píše příspěvek a tam bych to potřeboval, aby se mohlo napsat jméno. Zapoznámkoval jsem celé tohle:

//if ($user_id!=0) {
//$loginLogout=ParseTpl(makeUp('user_logged_in'));
//$user_logging=$loginLogout;
//}
//else {
//$loginLogout=ParseTpl(makeUp('user_login_form'));
//if(!in_array($action,array('registernew','register','sendpass','send pass2'))) $user_logging=ParseTpl(makeUp('user_login_only_form')); else $user_logging='';
//}

Takže hledat někde to ParseTpl...

Zkusil jsem spáchat obrázek

Str4wberry
Profil
Odpovídám Kráťovi:
Zároveň ale zmizelo. když se píše příspěvek
Určitě zmizelo? Mělo by být u oblasti pro psaní zprávy.

Zkusil jsem spáchat obrázek
Pokud má Tvá diskuze jen jedno fórum, zvážil bych zapnutí $viewTopicsIfOnlyOneForum.

Jinak na odlišení indexu od ostatních stránek by mohlo postačit if (isset($_GET['action'])).
Kráťa
Profil
Jo tak já do té šablony, kde je odesílací tlačítko příspěvku přidám jen input na jméno a dám mu name jako v tom user_login_form
Kráťa
Profil
Pokud má Tvá diskuze jen jedno fórum, zvážil bych zapnutí $viewTopicsIfOnlyOneForum.
Já tam mám normální forum a tohle chci udělat pouze a jen na mýty místo stávajícího, aby šlo k těm mýtům diskutovat.

forum mam tu http://kochlear.cz/forum/index.php
stávající mýty tu http://kochlear.cz/myty/index.php
a chci to právě přehodit na "torzo" miniBB bez kategorií, přihlašování atd http://kochlear.cz/mytyy/index.php
Kráťa
Profil
A je to. Takto jsem to chtěl
http://kochlear.cz/mytyy/index.php
Str4wberry
ještě díky 263x.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: