Autor Zpráva
MartKo
Profil *
Ahoj, potřeboval bych poradit s tímto kódem.
Vím, že chyba je pouze v těch závorkách a že to jsou základy, ale já to vážně nevím a kdybych to měl tipovat, tak je to u mě asi na 3 dny.
Hledal jsem, nejsem líný, už toto je vlastně výsledek hledání a přizpůsobování jiných kódů, ale ty závorky mi dělají problém.

$cislo = Rand(1,10);
echo '<iframe src="http://domena.cz/?hrej='Rand(1,10)'"></iframe>';

Nejlepší by bylo úplně vypustit proměnnou, měla by ale zůstat možnost zvolit od-do...
Jedná se o náhodné spuštění písničky (z daného rozsahu) při načtení stránky, výsledek by měl vypadat (už v html) např. takto:

<iframe src="http://domena.cz/?hrej=12"></iframe>

Za upravený (jistě fungující) kód předem MOC děkuji.
Martko
Profil *
Tak jsem ten špatný kód napsal ještě špatněji, samozřejmě:

$cislo = Rand(1,10);
echo '<iframe src="http://domena.cz/?hrej='$cislo'"></iframe>';

Těď by měla být chyba jen v těch závorkách.
vertigo4
Profil
Martko
musíš vylomítkovat uvozovky, které se mají vypsat...

$cislo = Rand(1,10);
echo "<iframe src=\"http://domena.cz/?hrej=".$cislo."\"></iframe>"; 
newb
Profil *
echo "<iframe src=\"http://domena.cz/?hrej=".$cislo."\"></iframe>";
newb
Profil *
pozdě ale přece :D
MartKo
Profil *
Koukám, že s mým tipováním závorek by se to asi protáhlo víc jak na 3 dny :-) , když to bylo i o vylomítkování.
Oběma ještě jednou moc děkuji, odzkoušeno, funguje, určitě to i někomu jinému pomůže.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: