Autor Zpráva
fantomas222
Profil
Dobrý den. Prosím vás, chtěl bych aby se po uploadu obrázku zobrazil rámeček ( textové pole) s odkazem na obrázek...

Zde je kod na UPLOAD...
<html>
  <head>
    <title>Upload souborů</title>
  </head>
  <body>
    <form action="#" method="post" enctype="multipart/form-data">
      <input type="file" name="fupload">
      <input type="submit" value="Nahrát">
    </form>
<?php
if (isset($_FILES['fupload']))
  {
    if($_FILES['fupload']['type']=="application/octet-stream"){
    echo "Soubory s příponou PHP jsou zakázány!";
    }else{
    $slozka = "soubory";
    $cil = $slozka . "/" .$_FILES['fupload']['name'];
    $nazev_souboru = $_FILES['fupload']['tmp_name'];
    $copy = move_uploaded_file($nazev_souboru, $cil)
      or die ("Přenesený soubor nelze zkopírovat");
    chmod ($cil, 0644);
    if($copy == true){
      echo "Soubor " .$_FILES['fupload']['name']. " byl úspěšně nahrán na server.\n<br>

TOHLE něčím nahradit..  <a href=\"$cil\">Jdi na soubor</a>"; 


    }else{
      echo "Soubor nemohl být nahrán.\nPočet chyb: " . $_FILES['fupload']['error'];
    }
    }
  }
?>
</body>
</html>
Matty
Profil
fantomas222
chtěl bych aby se po uploadu
A co my s tím?
Co tam třeba dát něco takovéhleho:
echo "<a href='http://adresa.cz/dir/".$_FILES['fupload']['name']."'>klikni</a>";
fantomas222
Profil
A co my s tím?
Co tam třeba dát něco takovéhleho:

echo "<a href='http://adresa.cz/dir/".$_FILES['fupload']['name']."'>klikni</a>";


OK... ale potřeboval bych to udělat že se ten odkaz zobrazí v rámečku (textovém poli)......

Matty
Profil
fantomas222
Ty se pouštíš do PHP, aniž bys znal HTML?
Nevadilo by trochu vlastní snahy.
echo "<input type='text' name='policko' value='http://adresa.cz/dir/".$_FILES['fupload']['name']."'>";
fantomas222
Profil
jsem lamka...... a nemysli si že jsem jen čekal až mi nekdo odpoví!!

Celou dobu jsem to zkoušel dělat.....

Tak sorry že jsem otravoval, když jsem videl sekci " Jak něco udělat", tak jsem myslel že mi nekdo bezproblemu poradi...
fantomas222
Profil
už jsem skoro na to došel...... ale napsal jsem to blbě:

echo "<input name='http://adresa.cz/dir/".$_FILES['fupload']['name']."'>";
Měsíček
Profil
"Tak sorry že jsem otravoval, když jsem videl sekci " Jak něco udělat", tak jsem myslel že mi nekdo bezproblemu poradi..."

Však ti Matty bezproblémově poradil.
fantomas222
Profil
"Tak sorry že jsem otravoval, když jsem videl sekci " Jak něco udělat", tak jsem myslel že mi nekdo bezproblemu poradi..."
šak jo.. díky

Ale napsal že jsem se sám vubec nesnažil... a čekal jen na odpověd ( v tom smyslu)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: