Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Pulo Profil * |
#1 · Zasláno: 30. 5. 2005, 11:29:57
Ludia prosim poradte mi. Mam na stranke rozdelene oblasti pricom v jednej sa mi pomocou caseov a includov loaduju podstranky. A jedna z nich ma zalozku. Vpohode to bezi, kym si nevyberiem tu stranku so zalozkou...napise mi ze stranka uvod.php#novinky neexistuje :((( Ako to spravit? Skuste tak ako pre uplneho amateraz,kedze sa tomu venujem tyzden :) Dik Pulo
|
||
Yuhů Profil |
#2 · Zasláno: 30. 5. 2005, 13:04:19
a když zacílíš odkaz na uvod.php bez záložky, tak to funguje?
|
||
mila Profil |
#3 · Zasláno: 30. 5. 2005, 15:32:05
Nejsem si jist, ale myslím, že záložka do include nepatří (stejně jako se nedají předat includovanému souboru proměnné za otazníkem..)
|
||
Pulo Profil * |
#4 · Zasláno: 31. 5. 2005, 00:13:44
na uvod.php bez zalozky to funguje.....ak chces tak borovicka.yweb.sk tak mi to kamos poradil......ale s tou zalozkou to neviem spravit, kedze novinky chcem mat na stranke s uvodom.....da sa to spravit ale nie ako cast tej povodnej stranky, len ze mi to celu novu nacita a to nechcem :( skuste to nejak vymysliet :) priatel google mi nevie pomoct
|
||
llook Profil |
#5 · Zasláno: 31. 5. 2005, 01:25:01
Ty se snažíš udělat include "uvod.php#novinky" a to už z principu nejde.
Tu záložku dej do odkazu na ty novinky, takhle: /?page=6#novinky |
||
Pulo Profil * |
#6 · Zasláno: 31. 5. 2005, 14:05:03
myslim, ze to funguje. Dakujem :)
|
||
Jiří Bureš Profil * |
#7 · Zasláno: 31. 5. 2005, 14:14:07
Ale nebylo by špatné, kdyby šel includovat jenom element daného id (i když by to byl odjištěný granát v rukou autora).
|
||
Leo Profil |
#8 · Zasláno: 31. 5. 2005, 18:42:53
Zalozka se ve skutecnosti neposila na server, drzi si ji jen prohlizec. Pokud uzivatel klikne na odkaz treba
neco.html#nabidka tak prohlizec si na serveru vyzada neco.html (zalozkou server neobtezuje protoze to nema vliv na to, co ma poslat) a jakmile stranka dorazi a nacte se tak v ni najde zalozku a odroluje. Je to ciste vec klienta. Leo |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0