21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Pulo
Profil *
Ludia prosim poradte mi. Mam na stranke rozdelene oblasti pricom v jednej sa mi pomocou caseov a includov loaduju podstranky. A jedna z nich ma zalozku. Vpohode to bezi, kym si nevyberiem tu stranku so zalozkou...napise mi ze stranka uvod.php#novinky neexistuje :((( Ako to spravit? Skuste tak ako pre uplneho amateraz,kedze sa tomu venujem tyzden :) Dik Pulo
Yuhů
Profil
a když zacílíš odkaz na uvod.php bez záložky, tak to funguje?
mila
Profil
Nejsem si jist, ale myslím, že záložka do include nepatří (stejně jako se nedají předat includovanému souboru proměnné za otazníkem..)
Pulo
Profil *
na uvod.php bez zalozky to funguje.....ak chces tak borovicka.yweb.sk tak mi to kamos poradil......ale s tou zalozkou to neviem spravit, kedze novinky chcem mat na stranke s uvodom.....da sa to spravit ale nie ako cast tej povodnej stranky, len ze mi to celu novu nacita a to nechcem :( skuste to nejak vymysliet :) priatel google mi nevie pomoct
llook
Profil
Ty se snažíš udělat include "uvod.php#novinky" a to už z principu nejde.
Tu záložku dej do odkazu na ty novinky, takhle: /?page=6#novinky
Pulo
Profil *
myslim, ze to funguje. Dakujem :)
Jiří Bureš
Profil *
Ale nebylo by špatné, kdyby šel includovat jenom element daného id (i když by to byl odjištěný granát v rukou autora).
Leo
Profil
Zalozka se ve skutecnosti neposila na server, drzi si ji jen prohlizec. Pokud uzivatel klikne na odkaz treba

neco.html#nabidka

tak prohlizec si na serveru vyzada neco.html (zalozkou server neobtezuje protoze to nema vliv na to, co ma poslat) a jakmile stranka dorazi a nacte se tak v ni najde zalozku a odroluje. Je to ciste vec klienta. Leo
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0