Autor Zpráva
ask
Profil *
Mam v Mysql databazi stranek ze ktere ctu a zobrazuji, vse prefektne funguje jen bych chtel na nekterych strankach ulozenych v databazi mi nejake php skripty. Da se z databaze nejak vlozit i kus php kodu tak aby se na te strance provedl neco jako include (jmeno_promene)?

Vypi probiha zjednodusene takhle:
$row = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT * FROM stranky WHERE url = '$jakastranka'"));
include("design.inc.php");
page_header($row["titulek"]);
echo $row["stranka"];
page_footer();
DJ Miky
Profil
eval()
ask
Profil *
nejak mi nejde nahradit echo prikazem eval, pokud dobre ctu a prekladam, je to na prikazy ne na cele kusy html kodu s vnorenymi php scripty.
Aleš Janda
Profil
eval('?>'.$htmlkod.'<?php');
ninja
Profil
ask: ne, je to na celek kusy PHP kody s pripadnym vlozenym HTML kodem.
Mastodont
Profil
ask
To asi čteš blbě, protože v heslu k eval() je třeba:

$teststr="?><html><body>this is the test</body></html><?php";
eval($teststr);
ask
Profil *
dekuji...

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0