Autor Zpráva
Romanticka
Profil
na jakém principu funguje drobeckova navigace? Chtel bych na web udelat drobeckovou navigaci a zajima me jak se to dela. Vypisovat to rucne, to je asi blbost. Spis nejaky script. Ale potreboval bych to i s diakritikou, ale zadny RS. Jde to nejak?
ninja
Profil
Romanticka: funguje na pricnipu vypsani aktualni vetve stromu v ramci navigace na vasem webu. Deluzite je zachovat jako prvni odkaz na uvodni stranku.

Tedy napriklad:

Prodejna potravin > Pecivo > Bile > Rohliky


Konkretni implementace zalezi na na pouzitem programovacim jazyku a systemu. Urcite je potreba vedet kde se prave nachazite a jake jsou urovne vyse.
panhuhu
Profil
Romanticka
Hezky popsane to ma treba Jakub Vrana.
peta
Profil
Romanticka
Stranku mas v nejakem stromu.
Drobeckova navigave vypisuje celou vetev.
Pokud to nemas v CMS, tak to musis udelat rucne. Nebo muzes vypsat scriptem adresarovou strukturu. Jenze pro adresare a soubory je lepsi zminenou diakritiku nepouzivat. Cili zbyva rucne.
Jeste by to slo scriptem, ze bys vytahoval TITLE ze stranky. Jenze to muze byt dost pomale stale pracovat s diskem. Vypis adresare viz
cz.php.net/fopen

Script, ktery zobrazi adresar:
// --- directories / files get ---
$dirhandle = opendir($dir['to']);
$files = array();
$dirs = array();
while ($rec = readdir($dirhandle))
{
if ($rec!=="")
{
if (is_dir($dir['to'].$rec))
{if ($rec!=".") {$dirs[] = $rec;}}
else {$files[] = $rec;}
}
}
closedir($dirhandle);
sort($dirs);
sort($files);

print_r($dirs);
print_r($files);
def
Profil *
[i]itlaic

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: