Autor Zpráva
Jozef Pollak
Profil
Zdravim.
Prosim vsetkych o help ako by sa dalo spravit pocitadlo ktore bude pocitat kolko kliknuti bolo na danom odkaze.
Prosim vas o co najjednoduchsie riesenie, pretoze som uplny novacik a PHP neovladam.
DAKUJEM
Taps
Profil
Jozef Pollak
bud zápisem do souboru nebo zápisem do databáze.
TSD
Profil
Bez php to nejde

Fígl je v tom, že v tom linku nebudeš mít adresu www.neco.cz, ale presmerovani.php?adresa=www.neco.cz

V souboru presmerovani.php pak musíš nejdřív zařídit zápis do databáze

soubor | stazeno
baf.gif    |   14


(vč. přidání do tabulky, pokud tam soubor není)

a pak pomocí location přejít na danou adresu.
Pro začátečníka nic jednoduchého.
Jozef Pollak
Profil
uff vysvetli mi to niekto podrobne? najlepsie na priklade PROSIM
ja to inak nezvladnem:(
nightfish
Profil
ja to inak nezvladnem
když máš obavy, že to nezvládneš, tak to nedělej, a použij nějaký existující způsob - monitorovat počet stažení umí třeba google analytics
Jozef Pollak
Profil
thx skusim nato kuknut co pises nightfish

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: